≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović udario na FSS i večite: "U Zvezdi i Partizanu ima puno stranaca krševa, a plaćamo ih dobro"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stručni konsultant RTS-a izneo je svoj stav o budućnosti fudbala u Srbiji i istakao značaj srpskih talenata

  • 7
Rade Bogdanović Printscreen: RTS

Baš kao i svake večeri u studiju RTS-a, pred mečeve Portugala i Gruzije i Češke i Turske u studiju su se našli stručni konsultantni, a među njima je bio i Rade Bogdanović, koji je i ovoga puta anlizirao učinak Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu

Kako su Orlovi eliminisani sa Eura, jedno od pitanja koje je postavljeno Bogdanoviću odnosilo se i na to, šta će se raditi dalje. Bogdanović je odmah istakao da su promene neophodne, kao i okretnje ka domaćim igračima.

- Ja mislim da Fudbalski savez Srbije kao krovna organizacija i neko ko upravlja fudbalom u Srbiji, jer A tim je samo jedan deo svega, mora da se menja. Mora iz korena da se promeni. Uočljivo je da u našoj reprezentaciji nemate našu decu, nemate decu iz naše lige. Naša deca ne igraju fudbal. U Zvedi i Partizanu imate jako puno stranaca, krševa, koje ne možeš gledati.

- Mora kompletna strzutkrua i organizacija klubova da se promeni. Potpisujem, naša ded+ca imaju enormno talenta. taj talenat mora da se usmeri na pravu stvar. Slažem se sa Sašom i sa Miroslavom. U budućnosti, neće se moći tek tako lako plasirati. mi smo i ove godine imali problema. Uz jedan dobar rad...Stvarnoi promene moraju da s enaprave. mi moramo da kapiramo, a ne da kopiramo i to je susština u celoj priči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno posmatrano

    26. jun 2024 | 23:08

    Upravu je ! Imamo Cz koja je sampion 7 godina a nije napravila ni jednog reprezentativca. Poslali par krseva od 30+godina samo da ima neki iz lige. Liga nam je smece isto kao reprezentacija

  • Rajka Bg

    26. jun 2024 | 22:15

    Bravoo, za svaku izgovorenu recenicu ! Bravoo

  • Goran Kosovsko Pomoravlje

    26. jun 2024 | 22:05

    Covek govori istinu samo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA