Vaso Bakočević odao počast tragično preminulom fudbaleru dok je gledao Srbiju u Minhenu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Lep gest...

Grupna faza Evropskog prvenstva se završava ove srede utakmicama u grupama E i F, a ljubitelji fudbala u Srbiji će do kraja šampionata moći samo da odaberu novu selekciju koju će podržavati, pošto su "Orlovi" remijem bez golova sa Danskom okončali učešće.

Pune tribine "Alijanc arene" gledale su meč koji nije doneo mnogo uzbuđenja, ali je makar bilo interesantno uoči početka okršaja na ulicama grada u Bavarskoj, ali i tribinama.

Među prisutnim ljudima na stadionu bio je i MMA borac Vaso Bakočević, sa svojim prijateljem Edinom Idrizovićem i ovu utakmicu iskoristili su da odaju počast nedavno preminulom golmanu Matiji Šarkiću.

Njih dvojica su izvan i na samom stadionu razvili zastavu sa likom momka kojem je pre desetak dana pozlilo u Budvi, nakon čega je konstatovana smrt. On je u aktuelnoj sezoni postao prvi golman Milvola i reprezentacije Crne Gore.

Idrizović je posvetio i emotivan post Matiji.

- U znak sećanja na našeg Matiju Šarkića odlučio sam da na Evropsko prvenstvo u Minhenu uradim jedan transparent u njegovu čast i tako podsetim organizatore istog da je minut ćutanja nešto što su trebali da urade za našeg Matiju. Da podsetim sve igrače i reprezentacije da su trebali odati počast jednom mladom momku i sportisti . Osetio sam potrebu prije svega kao čovek sa osećanjima i da se na ovaj način zahvalim Matiji što je časno i ponosno branio boje naše zastave, a ja sam večeras na "Alijanc arenu" ponosno nosio ovu zastavu i čuvao njegov lik od zaborava. Hvala Matija počivaj u miru - stoji u postu.

(Telegraf.rs)

Video: Predrag Rajković analizirao meč Srbije i Danske i ispadanje sa Evropskog prvenstva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA