Piksiju se ne piše dobro? Pogledajte kako je Vučić reagovao na pitanje o selektoru Srbije

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 53

Pomenuo je predsednik i selektora u jednom momentu

Fudbalska reprezentacija Srbije je remijem sa Danskom potpisala sebi oporštaj od Evropskog prvenstva i još jednom ostala bez nokaut faze na velikom takmičenju.

"Orlovi" su tako grupnu fazu završili samo sa dva osvojena boda iza Engleske, Danske i Slovenije u grupi C i jedina su selekcija koja je u ovoj konkurenciji već sada čekirala kartu za odlazak iz Nemačke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarisao dešavanja u na Euru i bio je vidno razočaran u učinak čitavog tima, kao što ste već mogli da pročitate.

On je istakao i da država ulaže mnogo novca, kao i da je shodno tome rezultat morao biti bolji. U jednom navratu pomenuo je selektora, a kako je to izgledalo možete videti u snimku na dnu teksta.

- Ja sam saglasan da je debakl. Jeste sport, jeste sport, sve je sport, samo smo mi mnogo para dali za taj sport i mnogo uložili. Ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, nije problem da izgubite od Nemačke, Španije, koga hoćete, ali je problem kada izgubite od Slovenije koja tri puta manje košta nego tim Srbije, kada igrač koji prima platu 5.000 evra u Celju daje golove, zato što nema ko da ga isprati. Tu ima bezbroj problema. I šta, mi smo sad srećni, zadovoljni, nikom ništa... Neću da se bavim time i nismo "banana" zemlja gde se sve rešava za jedan dan i preko noći, emocionalnim reakcijama, ali sam sasvim siguran da kako rukometu, tako i u fudbalu, posebno zbog činjenice da mnogo novca ulažemo u infrastrukturu, pa i u plate funkcionera Fudbalskog saveza, iako će vam oni reći da oni to dobijaju UEFA, pustite te gluposti i prazne priče selektora i ostalih. Ulažemo ogroman novac i građani Srbije su zaslužili bolji rezultat - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić odgovorio Radetu Bogdanoviću na prozivku za penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA