Biser Voše i srpskog fudbala gledao Orlove protiv Danske: Želja mi je da jednog dana obradujem naciju

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ko zna, možda u skorije vreme dobijemo naslednika za Dušana Tadića

Protiv Danske je u utorak veče imao samo jednu želju - da Srbija pobedi i plasira se u osminu finala Evropskog prvenstva, dok je u svojoj glavi konstruisao jasne slike kako će on jednog dana možda biti taj koji će se na terenu boriti u nacionalnom dresu.

Mladi Danilo Kovač je velika nada FK Vojvodina, momak koji će ovog leta napuniti 15 godina i jedan je od najboljih igrača u svojoj generaciji. Igra na poziciji polušpica i prvi je strelac svoje ekipe, mada često igra i za starije.

- Ima jak šut, prečka se trese tri dana kada je pogodi- rekao nam je kroz šalu njegov ujak s kojim je Danilo bio na utakmici.

Danilo je nekoliko puta proglašavan za najboljeg igrača međunarodnih turnira, imao je i pozive za širi spisak nacionalnog tima u njegovom uzrastu.

Fudbal mu je pasija, najsrećniji je kada zatrese mrežu, a, iako je levonog, rivali su i te kako upoznali i njegovu desnu nogu.

Nadamo se da će i Srbija jednog dana imati koristi od Danilovih udaraca jer, kako je istakao, najveća želja mu je da jednog dana obuče dres Srbije i obraduje naciju.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    27. jun 2024 | 01:57

    Nece mu biti tesko da bude bolji od polovine reprezentativaca, koji su igrali na euro ‘24

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA