Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit! I Arapi ljuti na Piksija, uzeli Google Translate u ruke, pa na srpskom ostavljali komentare posle Danske

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu očigledno zadovoljni što Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić koji nastupaju u tamošnjem prvenstvu nisu dobili veću šansu

  • 4
Komentari, Dragan Stojković Piksi Foto: Twitter / Printscreen / FSS i Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije remijem sa Danskom bez golova (0:0) sinoć završila je svoje takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj već u grupnoj fazi takmičenja, što je naravno rezultat kojem se nismo nadali i potajno smo priželjkivali odlazak u osminu finala i nokaut fazu.

Međutim, dva boda u grupi i samo jedan postignut gol bili su nedovoljni za bilo šta drugo, a glavna mana reprezentacije na ovom Evropskom prvenstvu bio je definitivno - napad.

Bez ideje u špicu i kako doći do mreže, samo je Luka Jović protiv Slovenaca uspeo nekako da smesti loptu iza Jana Oblaka, dok smo protiv Engleske i Danske videli nemoć.

Nisu na reprezentaciju Srbije "ljuti" samo navijači iz Srbije, već očigledno iz većeg dela sveta, pa su se tako na nalogu Fudbalskog saveza Srbije pojavili komentari na srpskom jeziku od strane Arapa, koji su koristili Google Translate kako bi kritikovali taktiku, pre svega selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Trener srpske reprezentacije je veoma loš, nema taktike, izmene kasne. Iako Srbija ima odlične igrače, ipak nije uspeo da se kvalifikuje - stoji u komentaru korisnika koji se potpisuje kao Abdula Almuhamid, a ispod njega se našao još jedan:

- Iz Saudijske Arabije vam kažemo, trener Srbije je vodoinstalater, ne razume fudbal - aludirali su oni verovatno na činjenicu da Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji nastupaju u Saudijskoj Arabiji.

Nisu bili blaži ni ostali komentari Arabljana, koji su takođe bili nezadovoljni igrom Orlova i taktikom Piksija.

- Menadžer je to zaslužio. On zaista ne zaslužuje da bude ovde - stoji u još jednom komentaru, dok drugi kaže u ironiji:

- Vaš trener je neverovatan.

Pogledajte u galeriji neke od komentara koje su ostavljali korisnici sa Bliskog Istoka na Tviter nalogu FSS.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović otkrio da li će i dalje igrati za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • West

    26. jun 2024 | 13:45

    3 god.igras sa veznim redom Tadic,Gudelj,SMS,Lukic i razbucas ih na kraju...ne valjaju...2 zadnja i 2 prednja vezna najbolje funkcionisali sa Mitrovicem..primali ali lako i davali golove....ne vodis Radonjica najbrzeg coveka u reprezentaciji i on zaboravio po tebi da igra fudbal...a leva strana trkački izgubljena...menjas Zivkovica da igra levo a 3 god.igra desno...ne radi se to tako selektoru Srbije...kaze trcao SMS protiv Engleza bezveze a pretrcao 13km najvise na utakmici...pa ti si ga odseko izbacivanjem Tadica i nerezonskim postavljanjem Vlahovica....za 1,5mil.evra godisnje selektore ne znas svoj posao a gde si i kako si pao posle Portugala...to ti najbolje znas jer smo jedva prosli i najlaksu kvalifikacionu grupu za ovaj euro

  • Dend

    26. jun 2024 | 15:10

    Šta to selektora intersjje, pogađa on ima ugovor sa FSS- e i sigurna primanja a šta to beše sportsko poštenje ?

  • Brk

    26. jun 2024 | 15:37

    E da nam vi ne rekoste i ne bi znali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA