Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ???
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dejan

    28. jun 2024 | 09:23

    Sve te komentari dokazuju da je svoj ego bitniji nego team e to je problem. Treba da se pozovu mladi igrači koji žele da igraju za repku. Mitrovic mi se smučijo kad je izvađen sa terena i još se buni. Mitro bio si mnogo dobro igro ali nisi više za repku jer netrciš drug, sorry za iskrenost ali ajde više da se ide napred. I za sve vas da razumete razliku imam izkustva 20 kusur godina u profesinalnom fudbalu pa komentarišem a neigram u nekvoj petoj ligi pa i onda uzimam za pravo da tu kometarišem. Svi koji se nemaju minimum nekvu B Uefa Diplomu ili to nekvo dublje izkustvo oni bi trebali biti fanovi i razumeti da je selektor svoje odlucio i imo je svoj plan i to treba da se poštuje a ne sad svi su postali znanci fudbala pa zato i jesmo gde jesmo. Ubijate ljude u pojam a sa kojim pravom? Zato što idete da igrate kladionicu? Morate da razlikujete šta je bitno i koji je vaš motiv ali ako s nečim niste zadovoljni onda nemate prava da pljujete na druge nego imajte malo stila i okrenite se stolnom tenisu ili nečemu o čemu imate pojma. Budite kao nacija složni i gledajte kako pomoći. Koliko puta su ti isti ljudi pomogli kod razni stvari i mislim da imamo zdrav duh i takvi trebamo da budemo. Idemo napred Srbijo biće nove prilike! Ništa iznad tebe

  • Bogi

    27. jun 2024 | 16:45

    Sve sve, ali tako da pljujete tadica i mitra mislim da nema smisla. Mitar kakav god sta god je nabolji strelac nase reprezentacije i tu je tacka, takodje i za tadica godinama je ginuo na terenu za reprezentaciju, nas najbolji vezista u reprezentaciji. Rajkovicu kapa do poda, ali igrac koji je zasluzio da mu se digne spomenik u sred beograda je pavlovic i tu je tacka takodje. Decko samo sto ne pogine za reprezentaciju kad bi ostali dali bar 20% kao pavlovic osvojili bi ovaj smesan turnir.

  • Mile

    26. jun 2024 | 18:02

    Niko nije bogom dan da bez njega ne možemo god želi neka ide učiniće uslugu reprezentaciji tako da nijeni ṣ̌teta samo je korist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA