≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović brutalno isprozivao Piksija: "On je samoljubiv, sujetan, dali smo mu milion i po evra..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grmeo je na RTS-u bivši fudbaler

  • 16
Rade Bogdanović Foto: RTS / Printscreen

Fudbaleri Srbije remijem sa Danskom su završili učšće na Evropskom prvensvu u fudbalu. "Alijanc arena" je videla bledo izdanje našeg tima, što je zasmetalo navijačima na kraju okršaja, kao i novi neuspeh ekipe.

Selektor Dragana Stojković Piksi je posle meča istakao da nije zadovoljan samo rezultatom i da nikom nismo bili vreća za udaranje, što je Radetu Bogdanoviću zasmetalo, pa je na RTs-u rekao sledeće.

- Pa realno, selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta, da niko nije očekivao da nas udara kao vreću. Čovek ima platu godišnju milion i po evra. Sačekajte... Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, dali ti, novinari u Minhenu koji ništa ne smeju da te pitaju, da li smo ti da se digneš ispred tima, Saveza. Ne morate da ga branite od mene - rekao je Rade Bogdanović.

"Orlovi" su jedini završili učešće iz grupe C nakon grupne faze.

(Telegraf.rs)

Video: Policija razdvojila srpske i danske navijače u suprotne smerove, tenzija u Minhenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taralino

    26. jun 2024 | 00:10

    Bravo Rade,svaka ti na mjestu ,Piksi ostavka,nije vas sramota naroda koji vas je podržavao ,ma marš

  • Grrrr

    26. jun 2024 | 00:10

    SUJETAN DO BOLA. Piksi je za sve kriv, momci su se borili koliko su mogli. Al kad reditelj ti kaže igraš dramu, ti ne možeš da igraš komediju...Boli Piksija uvo, glavno je kako kaže da nam niko nije dao pet golova ....jadan si selektore

  • Orao

    26. jun 2024 | 00:07

    Bravo majstore!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA