≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović "goreo" zbog Dušana Tadića: "Pozdravi se sutra u 11 u Minhenu, ako možeš i da se raziđete!"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je izuzetno ljut zbog svega vezanog za kapitena Srbije na ovom Euru analitičar na RTS-u

  • 17
Rade Bogdanović Printscreen: RTS

Fudbalska reprezentacija Srbije razočarala je i završila takmičenje posle grupne faze na Evropskom prvenstvu, pošto je remizirala sa Danskom bez golova u poslednjem kolu.

Kapiten Srbije, Dušan Tadić ušao je tek za drugo poluvreme po odluci selektora Dragana Stojkovića Piksija, a to se nimalo nije dopalo Radetu Bogdanoviću.

Analitičar na RTS-u je u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" počeo da "gori" zbog ove odluke i poručio je Dušanu Tadiću da se oprosti od reprezentacije Srbije!

- Ja sad gledajući, razmišljam i setim se Baneta Ivanovića, kako smo ga smenili kao kapitena i oterali iz reprezentacije i sada gledam Tadića i sto posto mogu da kažem što je napravio grešku što se nije penzionisao u Kataru, da ode kao gospodin, a ne da ga fudbalski siluju na Evropskom prvenstvu i stavljaju prvu utakmicu na klupu, da selektor gradi taktiku nad njim, na drugoj utakmici da igra, pa izvodi ga, a na trećoj utakmici ga opet stavlja na klupu, gde Srbija može da prođe dalje. Pozdravi se sutra u jedanaest, ako možeš u Minhenu, da se raziđete i kažeš u redu odigrao sam 11o utakmica, a realno ne znam da li je postojala reprezentacija u Evropi koja je maltretirala nekog kao kapitena - rekao je Rade Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić odgovorio Radetu Bogdanoviću na prozivku za penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA