Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedavno je zapalila Gelzenkirhen, sada je lepa srpska doktorka stigla i u Minhen da bodri Orlove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaju Orlovi sjajnu podršku

  • 2
Aleksandra Davidović Foto: Telegraf.rs

Pre nekoliko dana izazvala je pometnju među srpskim navijačima kada se pojavila u Gelzenkirhenu na utakmici sa Engleskom, sada je ova lepa Srpkinja stigla u Minhen kako bi bodrila Orlove protiv Danske.

U putanju je Aleksandra Davidović, srpska doktorka iz Beograda, koja je nedavno za Telegraf dala intervju i otkrila koliko voli svoju zemlju.

Tom prilikom je istakla i da se nada da će joj posao dozvoliti da dođe na Alijanc Arenu, pošto živi i radi u okolini Dortmunda, a kako je sama istakla trudila se da prekovremenim smenama obezbedi sebi slobodno vreme za utakmicu.

Ono što je najvažnije, veruje u prolaz Srbije i nada se dolasku Orlova u “njen kraj” na meč osmine finala protiv Nemačke.

(Telegraf.rs)

Video: Puni kafići u centru Beograda, prati se utakmica Srbija - Danska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb021

    26. jun 2024 | 00:15

    Ah gde je ona lepa ?

  • mihailovic

    25. jun 2024 | 23:34

    "" U putanju je Aleksandra Davidović, srpska doktorka iz Beograda,koja je nedavno za Telegraf dala intervju i otkrila koliko voli svoju zemlju. Tom prilikom je istakla i da se nada da će joj posao dozvoliti da dođe na Alijanc Arenu, pošto živi i radi u okolini Dortmunda, ”””””” PA DA VOLI SRBIJU RADILA BI U SRBIJI A NE U NEMACKOJ. LUPA ZVAKE ZA SELJAKE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA