≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srce, glava i ona stvar...": Novak Đoković poslao moćnu poruku fudbalerima pred meč odluke sa Danskom

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moćna poruka najboljeg srpskog tenisera

  • 3
Novak Đoković Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Srbije igraju od 21.00 odlučujući meč sa Danskom na Evropskom prvenstvu, a pred početak, u uživo programu na RTS-u, pojavio se specijalni gost.

Naime, Novak Đokovićse pojavio na Alijanc areni, i komentarisao meč, ali i poslao moćnu poruku igračima.

- Bolje vas našao. Veliko je zadovoljstvo što sam ovde večeras, i što mogu da budem jedan više navijač za Srbiju večeras - počeo je Novak.

Timski sport je drugačiji od pojedinačnog...

- Slažem se. Timski sport je drugačiji do pojedinačnog, koji se ceo život bavim. Suštinski, pogotovo kada se igra za Srbiju, tu nema prevelikog razmišljanja. Najvažniji deo je ono pre utakmice, pirprema je 50 odsto odrađenog posla. Momci su imali pet dana vremena da se spreme za protivnika, i da spreme taktički ono što su zamislili. Tu je srce, ponos i želja da se predstavi zemlja na pravi način. Na rezultat ne može da se utiče, ali sportisti kada daju maksimum, to se vidi, i to prepoznaju i navijači.

A šta je to potrebno za uspeh?

- Srce, glava i ona stvar. Oprostite, morao sam to da kažem.... Momci igraju zajedno... Niti sam stručlan u fudbalu, niti dozvoljavam da kažem nešto stručne prirode, ali pogled na tribine i to koliko ljudi je došlo iz celog sveta, je dovoljno da izgaraju 90 minuta. Želim im svu sreću, i nadamo se prolazu, cela nacija se nada.

Što se povrede tiče...

- Ide sve kako treba, ali odluku nisam još doneo. To ću znati za nekoliko dana. Nadam se da ću igrati Vimbldon, a posle idu Olimpijske igre u Parizu.

Dotakao se i navijača...

- Ako budu ulazili, ućiću i ja. Fenomenalna atmosfera, mi u tenisu nemamo ovakve stadione, i ne možemo da doživimo ovakvu atmosferu - istakao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Policija razdvojila srpske i danske navijače u suprotne smerove, tenzija u Minhenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA