Vreme čitanja: oko 1 min.

Na stadion došao i trener koji je bio čudo Superlige: "Oduzeo" je titulu Partizanu, a klub je uveo i u plejof

S. L.
D. U.
M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On će bodriti Orlove

  • 1
Vladimir Gaćinović Foto: Telegraf

Fudbalska reprezentacija Srbije je došla do najvažnije utakmice na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde igraju protiv Danske, a naša selekcija će u Minhenu imati i ogromnu podršku naših navijača, među kojima i poznatih lica.

Jedno od njih je i srpski stručnjak Vladimir Gaćinović, inače i otac Mijata Gaćinovića koji je reprezentativac kod Piksija u ovom sastavu Srbije.

Između ostalog, Vladimir Gaćinović je bio i pravo čudo Superlige ove sezone, kada je sa svojim Napretkom uspeo da savlada Partizan i tako "dopusti" Zvezdi da preuzme prvo mesto, koje je na kraju i sačuvala do samog kraja prvenstva.

On je sada stigao u Nemačku, gde će podržati našu selekciju u najvažnijoj utakmici.

Takođe, Vladimir Gaćinović iza sebe ima izuzetno bogatu kraijeru, pošto je radio u Leotaru, Zvijezdi, Igalu, Leotaru, bio je pomoćnik u Suduvi, Vojvodini, Spartaka, dok je i vodio klub iz Subotice, potom Radnički iz Niša, Novi Pazar i Napredak.

(Telegraf.rs)

Video: Sofija Milošević "grmi" na stadionu pred meč Srbija - Danska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    26. jun 2024 | 16:08

    Zbog njegovog sina smo primili gol od Slovenaca. A njegov sin je u reprezentaciji, zahvaljujući njegovim vezama. Najlakše je bilo svu krivicu svaliti na Sergeja, koi je delimično kriv, a sakriti i zaštiti tatinog sina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA