≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Smećaru mali, genocidni": Ognjen Amidžić trpi jezive uvrede Hrvata posle jednog komentara i Eura

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reakcija komšija je burna...

  • 62
Ognjen Amidžić Foto: Tanjug/AP, Antonio Ahel/ATA Images, Twitter

Fudbalska reprezentacija Hrvatske odigrala je nerešeno sa Italijanima u poslednjem meču grupe B na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a gol koji je doneo remi Azurima i verovatnu eliminaciju Vatrenih sa Eura, postigao je Zakanji u sedmom minutu sudijske nadoknade. 

Ovakav ishod razočarao je Luku Modrića i drugove, kao i celu Hrvatsku koja je šokirana porazom. Sa druge strane, posle meča poznati srpski voditelj Ognjen Amidžić je posle primljenog gola Hrvatske na društvenoj mreži "X" kratko napisao.

- E, hvala Bogu - stoji u njegovoj objavi.

Naravno, navijači iz Hrvatske, pretpostaili su da se objava odnosi na ovaj meč, pa su srpskom vodetlju uputili niz teških uvreda.

- "Ovi genocidaši su baš smijašni", "Dođi na more", "A nije ti neugodno", "Sme**ru, mali genocidni", samo su neki od "blažih" uvreda upućenih na račun Amidžića. Takođe, među mnogima simboli traktora su prisutni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. jun 2024 | 13:52

    On genocidan........ustaše mu ubile oca a dede ,stričevi i ujaci tih što pišu poklali sve živo što se našlo u Jasenovcu.......Bog je veliki pa ćemo videti ko je genocidan .....

  • Raso

    25. jun 2024 | 14:53

    Momak posteno rekao ono sta osjeca. Nije p...a kao neki, pa se ko fol sazaljevamo i navijamo za sve zemlje bivse Juge. Da se razumijemo, mi u RS navijamo za Srbiju a za ostale nas kolektivno zabole ona stvar!

  • Vrhunac ironije...

    25. jun 2024 | 14:40

    Ono kad Hrvat-pripadnik jedine nacije u istoriji čovečanstva koja je imala logore za klanje dece, najbolesnije i najizopačenije genocidne nacije kukavica i austrougarskih konjušara nekog naziva "genocidnim"... Najbolje ih je opisao Dučić rečima "Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ne boje, već zato što se ničega ne stide". Svet je otišao naopako, Nemci, Englezi, Amerikanci, Hrvati proglašavaju Srbe genocidnima a Stepinac im je "blažen", Obama dobija Nobela za mir... Uskoro će i Hitler dobiti posthumno Nobela za mir i doprinos humanosti i čovečanstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA