Vreme čitanja: oko 1 min.

Sautgejt moli navijače: "Ne pomaže nam da slušamo kritike"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezadovoljstvo navijača raste

  • 0
Svetsko prvenstvo SP Katar Engleska - Francuska Geret Sautgejt i Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt imao je poruku za navijače, koji se žustrije i češće šalju kritike na račun igre nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu.

Englezi su jedva uspeli da dobiju Srbiju u prvoj utakmici, dok su sa Dancima igrali 1:1, pa samim tim navijači imaju alibi za nezadovoljstvo.

- U takvom svetu živimo i to me ne dotiče, nije mi važno. Ono što mi je važno jeste da vodim ovu grupu momaka kroz turnir. Mi smo tim pred kojim su velika očekivanja i u potpunosti razumemo da će biti skenirano sve što mi radimo. Komforan sam sa takvim životom, ali ne upuštam se u raspravu sa ljudima spolja jer sam sebi najveći kritičar, baš kao i naši igrači. Ništa nam neće pomoći ako slušamo takve kritike. Znamo šta smo radili dobro, znamo šta moramo bolje, bili smo surovo iskreni u vezi s time. Tako timovi funkcionišu - rekao je Sautgejt.

Na kraju je rekao da kako je pričao sa igračima i svestan je da moraju da budu bolji.

- Proveli smo mnogo vremena na terenu i mnogo vremena u razgovorima s igračima. Ipak, šta god da kažem je nebitno, moramo da odigramo kako treba na terenu. Moramo da budemo bolji, to ne krijemo, na istoj smo talasnoj dužini. Očekujem da ćemo odigrati dobro - zaključio je Geret.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi slave remi Hrvatske i Italije u centru Minhena!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA