≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitali smo vas očekujete li pobedu Srbije protiv Danske na Euru: Navijači Orlova podeljeni kao nikad

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neizvesnost raste...

  • 7
Srbija - Engleska , Euro 2024 Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Srbije pred sobom imaju najvažniji izazov na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, jer danas od 21 sat igraju sa Danskom duel koji će odlučiti hoće li nastaviti takmičenje ili se vratiti kući.

Nakon nekoliko neizvesnih mečeva u grupi, Orlovi zavise sami od sebe i moraju do pobede kako bi izborili mesto u narednoj fazi takmičenja. Uz to, postoji i šansa da se plasiramo dalje uz remi, ali onda zavisimo i od drugih rezultata. Danska, poznata po svojoj borbenosti i izdržljivosti, nije rival koji će lako popustiti, kako pokazuju njihovi dosadašnji rezultati protiv jakih suparnika na ovom turniru.

Shodno tome, Telegraf.rs je sproveo opsežnu anketu u kojoj se jasno vidi da je mišljenje podeljeno oko ishoda ovog susreta:

Pobeda Srbije – 41.48%Pobeda Danske – 44.67%Nerešeno – 13.85%

Ukupno je učestvovalo 23,530 navijača, što ukazuje na veliko interesovanje za ovaj ključni meč.

Anketa pokazuje da je mišljenje javnosti u Srbiji podeljeno uoči odlučujućeg meča između Orlova i Danske na Evropskom prvenstvu. Veći broj ispitanika, tačnije 44.67%, smatra da će Danska izaći kao pobednik iz ovog duela, dok je 41.48% ispitanika optimistično da će Srbija trijumfovati. Manji broj, 13.85%, očekuje da će meč završiti nerešeno. Ovi podaci sugerišu da je utakmica između Srbije i Danske percipirana kao izuzetno neizvesna, sa blagom prednošću u mišljenju za danski tim.

Očekuje nas uzbudljiv fudbalski spektakl u kojem će svaki potez biti od presudnog značaja. Ono što je sigurno, Srbija će dati sve od sebe da ostvari pozitivan rezultat i plasira se među najbolje na Evropskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Zavirite na trening Srbije pred Dansku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. jun 2024 | 12:10

    Nešto se mislim kako bi bilo dobro da Danci daju bar dva autogola.🤔 Ali kako kada naša zadnja tri igrača veći deo igre vraćaju loptu golmanu umesto da je šalju napred?

  • Milan M.

    25. jun 2024 | 13:26

    Selektor nema pojma,znači ne može biti kriv. Čovek je fudbalski nepismen,igrao u Japanu. Osim Zvezde i reprezentacije on loptu u Evropi šutnuo nije, niti je koga trenirao. Igrači limitirani , neki na zalasku , odustali od evropskih liga. Uzeli smo bod,dali gol . To je sve.

  • Перагеније

    25. jun 2024 | 13:54

    Немамо тим, немамо игру. Али Бог понекад погледа и ћораве коке... ко зна...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA