Vreme čitanja: oko 1 min.

Najpoznatija hrvatska navijačica posle remija Hrvata zumirala jednog čoveka i u objavi ga nije štedela

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije krila da je razočarana rezultatom

  • 1
Fudbal EURO 2024 Hrvatska - Italija Ivana Knoll Foto: Tanjug/AP/Ebrahim Noroozi

Ivana Knoll, najpoznatija hrvatska navijačica, reagovala je nakon što je Hrvatska igrala nerešeno sa Italijom, što će njenu reprezentaciju verovatno koštati eliminacije sa Eura.

Hrvatska lepotica je posle kraja meča zumirala sudiju Danija Makelija, a emotikonima oblika izmeta i povraćanja jasno pokazala šta misli o njegovom suđenju na ovom meču.

Ivana Knoll Foto: Instagram/knolldoll

Podsetimo, Dani Makeli je produžio meč Hrvatska-Italija za 8 minuta, a upravo u toj sudijskoj nadoknadi, sa samom kraju, Italija je izjednačila.

U hrvatskoj reprezentaciji su iskazali nezadovoljstvo što je utakmica toliko produžena.

"Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas", rekao je Luka Modrić za HRT.

"Uticao je sudija sigurno. Ne znam gdje je našao osam minuta. Uopšte. Govorim to pet godina. Fifa, Uefa... Niko nas ne doživljava, mi smo mali. Ne može biti osam minuta nadoknade. VAR je gledao minutu, izmene... Kakvih osam minuta. Faul, prekidi... Ma, neću tražiti opravdanje u sudiji", rekao je selektor Hrvatske Dalić, prenosi 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Knol o Halandu, "spuštanju" Nejmara, brutalno prozvala HNS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    25. jun 2024 | 09:56

    Ova ide od turnira do turnira i samo gleda kome će se uvalit. Pročitali je i njeni pa joj zabranili da se slika i pravi promo materijal na Poljudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA