≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta hrvatski mediji pišu posle šoka protiv Italije? "Od bajke do noćne more, tragedija, srušeni nam snovi"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi mediji imali su gotovo identično viđenje stvari

  • 8
Fudbalska reprezentacija Hrvatske, naslovi medija Foto: Tanjug / AP i Index.hr, Jutarnji list, Večernji list, 24sata.hr, Slobodna Dalmacija / Printscreen

Fudbaleri Hrvatske odigrali su samo nerešeno sa Italijom zbog gola Matije Zakanjija iz 97. minuta, posle čega su došli na rub ispadanja sa Evropskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

Njima je sada potrebna neverovatna kombinacija rezultata, zavisiće i od duela Srbija - Danska, a hrvatski mediji vrlo burno su dočekali ishod meča.

Najjači naslov tako ubedljivo ima Jutarnji list, koji je napisao "Od bajke do noćne more: Vatreni šokirani u 98. minutu, Italija gurnula Hrvatsku na rub ispadanja", a ističu da je pogodak u poslednjim sekundama srušio sve nade.

Portal Index.hr stavio je samo kratko i jasno da je "Hrvatska na korak do ispadanja sa Eura", a ekipa "Slobodne Dalmacije" stavila je u podnaslov "tragedija" i "Šok u Lajpcigu. Italija izjednačila u 98. minutu i srušila Hrvatskoj snove".

Na 24sata.hr nalazi se naslov "Kakav šok! Italijani nam zabili u zadnjoj sekundi, teorija nas drži u igri", gde posle svega objašnjavaju šta je potrebno da bi Kockasti prošli dalje.

Tu je za kraj i portal Večernji list, koji navodi "Kakav šok za Hrvatsku! Italijani nam zabili u 98. minutu, za prolaz dalje nas drži samo teorija".

Pogledajte neke od najzanimljivijih naslova u galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi zapevali: "Danci, Danci, vi ste ovde stranci"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA