≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kosovo je Srbija" odjekuje u centru Minhena posle provokacije Albanaca sa zastavama nepriznate države

D. U.
M. M.
S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao odgovor!

  • 0

Ponedeljak nam donosi rasplet u grupi B na Evropskom prvenstvu u fudbalu i duele koji se igraju u Lajpcigu i Diseldorfu. Srbiji odgovara da Hrvatske ne savlada Italiju, kao i da Španija porazi Albaniju, a da se neke stvari prelivaju i van terena videli smo u centru Bavarije.

Pet Albanki sa zastavama tzv. Kosova i svoje zemlje provocirale su Srbe u kafiću, nakon čega je jedan ustao i uzeo im baner nepriznate i nepostojeće države. Zatim je još nekoliko njih prošlo pored sa zastavama tzv. Kosova. Na svu sreću, nije bilo većeg incidenta, međutim Srbi ne bi bili Srbi da cela situacija kod njih nije izazvala inat.

Tako su posetioci kafića ustali i krenuli da pevaju "Kosovo je srce Srbije" iz sveg glasa u centru Minhena. Zatim je usledilo još jedno poznato skandiranje.

Ni provokacija nije mogla da izazove preveliki gnev kod naših ljudi, koji su samo rečima odgovorili na stvari kojima nije mesto u sportu.

(Telegraf.rs)

Video: Sramotne provokacije! Pet Albanki došlo pred Srbe sa zastavama tzv. Kosova, oni im ih oteli i bacili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA