≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal! Pet Albanki ispred Srba u kafiću pokazivale zastave tzv. Kosova, navijač im je oteo i bacio na pod

D. U.
M. M.
S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas!

  • 14

Dok se reprezentacija Albanije nalazi u Diseldorfu, gde ih očekuje duel protiv Španije koji je i presudan kada je njihova sudbina u pitanju, grupica navijačica je u Minhenu provocirala Srbe.

Bez ikakvog incidenta i najmanje provokacije, Srbi su sedeli u kafiću, kada je prišlo pet Albanki sa zastavama svoje zemlje i tzv. Kosova.

Jedna od žena bila je najupornija i sve vreme je skakala pored stolica i uzvikivala "Kosovo je Albanija" noseći zastave, sve dok joj jedan Srbin nije oduzeo simbol lažne države.

Neverovatna situacija i još jedan dokaz da neki ljudi jednostavno traže incidente tamo gde im nije mesto. Na svu sreću ovde nije došlo do fizičkog sukoba i policija je ubrzo prišla.

Podsetimo, UEFA još uvek nije kaznila navijače Albanije zbog pogrdnog skandiranja na račun Srba u duelu sa Hrvatskom, dok je njihov fudbaler Mirlind Daku "popio" suspenziju jer je sa megafonom vređao Srbe i Makedonce.

(Telegraf.rs)

Video: Lepe Hrvatice se prošetale ulicama Minhena ispred srpskih navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA