Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi se naljutio na pitanje na konferenciji, pa oštro odgovorio: "Ne volim kad neko samo negativno gleda"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor fudbalske reprezentacije imao je opširan odgovor

  • 11
Dragan Stojković Piksi, Konferencija Ausburg Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21.00 čas na "Alijanc areni" u Minehnu igra odlučujuću utakmicu za prolazak u dalju fazu takmičenja protiv selekcije Danske.

Selektor Dragan Stojković Piksi se danas obratio novinarima na konferenciji za medije, a jedno pitanje mu je zasmetalo. Jedan od predstavnika medija naglasio je da mnogi tvrde da posle ove utakmice ništa neće biti isto.

- Pojasnite mi šta to neće biti isto posle sutrašnje utakmice u srpskom fudbalu - odmah je odgovorio Piksi, a onda je novinar rekao da odnosi u timu neće biti isti i da je ovo meč za budućnost generacije.

- Analiziraćemo kada se završi, biće polemika ovakvih i onakvih, ali ne volim kad neko samo negativno gleda. Niko ne može da ospori da igrači trče i da se bore i da daju maksimalan napor, to niko ne može da ospori. EURO je skup najkvalitetnijih ekipa, sutra je jedna utakmica od velike važnosti, najvažnija u grupi jer ona određuje našu sudbinu i plasman. Mi kao Jugoslavija, a mi smo prvi put ovde kao Srbija, samo imamo jednu pobedu proti Norveške. Nemamo 50 pobeda, nekada treba biti realan i ne treba preterivati u nekim stvarima. Daćemo sve od sebe, Danska je fenomenalna ekipa, Eriksen, Hojlund, Vind, Mele... to ne sme da se potcenjuje, ali mi verujemo, mislimo da može da se igra sa njima - podvukao je Piksi.

(Telegraf.rs)

Video: Mačak neumoljiv za prognozu meča Srbija - Danska: Šta mislite koga je odbrao?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA