≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Stojković Piksi otkrio šta se nalazi u crvenoj fascikli pred meč Srbije i Danske!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastav je već u njegovoj glavi

  • 4
Dragan Stojković Piksi, Konferencija Ausburg Foto: Nikola Tomić

Dan uoči meča poslednjeg kola grupne faze na Evropskom prvenstvu u fudbalu medijima se obratio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Rival Srbije biće Danska, a pobeda je svakako imperativ kako ne bismo strepeli.

Upitan je selektor o tome šta se nalazilo u njegovoj crvenoj fascikli na treningu pred duel.

- Nalazi se tim koji će igrati sutra, to je čista potpuno ideja, rekao sam da će biti promena, ali ako vam kažem jedna, dve ili tri, šta vam to znači. Ali utakmica se ne igra 45 minuta, treba razmišljati ko će početi, ko će biti na klupi i šta mi treba da uradimo da imamo oružje na klupi, da privedemo meč kako treba u naš tok. Treba biti inteligentan po pitanju startne pozicije, ali i klupe, jer i klupa je danas mnogo važna - istakao je Stojković i dodao:

- Ona je mnogo važnija nego ovi što istrče i igraju, to se pokazalo milion puta do sada. Nekih promena će biti sigurno, ali u toj nekoj konstelaciji stvari koje mogu da se dese sutra, tako ćemo i vući poteze. Plan igre Srbije postoji, u zavisnosti od situacije A kako ćemo reagovati i u zavisnosti od situacije B - rekao je Piksi.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stojković Piksi govorio na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA