"Šta gledaš, kako si mi dodao loptu?" Mitrović kritikovao Jovića, Vlahović se šalio sa drugim napadačem Orlova

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Dobra, ali i takmičarski nastrojena atmosfera vlada u taboru reprezentativaca Srbije pred meč sa Danskom

Fudbaleri Srbije održali su poslednji trening pred odlučujuću utakmicu grupne faze na Evropskom prvenstvu protiv Danske, koja je na programu u utorak od 21.00 na Alijanc areni.

Orlove samo pobeda sigurno vodi u osminu finala, dok postoji šansa da se do toga dođe i remijem, ali onda zavisimo od drugih rezultata.

Raspoloženje na treningu je bilo dobro, a bilo je i malo takmičarskog naboja, što smo videli kod Aleksandra Mitrovića, koji je bio malo i ljut tokom igre "u krugu", kada mu je jednom presečena prva lopta, koja se inače ne dira, ali i kada je posle dobio jednu lošu loptu.

- Rekao sam jedan! Šta, šta me gledaš? Kako si mi dodao loptu? - bile su reči koje je Mitrović uputio saigračima sa povišenim tonom.

Zanimljivo je i da se Dušan Vlahović pre početka igre šalio sa Mlađim saigračem u napadu, Petrom Ratkovim.

- Dućo, Peca će još jedno pet-šest godina da guli unutra, jel tako? - aludirajući da će teško dobiti šansu ispred Mitrovića, njega i Jovića.

Na samom kraju dela treninga koji su novinari mogli da snime videli smo i kako je Strahinja Pavlović proturio loptu kroz noge Sergeju Milinković Saviću, zbog čega su se saigrači našalili sa popularnim SMS-om.

Ono što selektora Piksija može da raduje, to je da je atmosfera dobra, da su igrači dobro raspoloženi, nasmejani, ali i "nabrijani" za odlučujući meč sa "Vikinzima".

(Telegraf.rs)

Video: Koja je tajna Piksijeve crvene fascikle?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    24. jun 2024 | 14:34

    Mitrović drvo koji je promašio deset šansi i postigao nula golova kritikuje Jovića koji je za pola sata igre ukupno, iz jedne situacije koja nije ni šansa postigao gol? Mitrović i Sergej su limitirani igrači koji ne igraju odbranu i čiji je maksimum karijere Arapska liga.

  • EL NINJO

    24. jun 2024 | 14:27

    Koga briga atmosfera u timu? Jesu li došli da se zezaju ili da igraju fudbal? Nas zanima rezultat, NE ATMOSFERA.

  • majda

    24. jun 2024 | 14:36

    sve je to luk i voda..nema hemije, nema zara ,nema te energije,,kad vidis piksia kako sjedi ko na sahrani i kako se hvata za glavu..pozelis da izgube i da idu kici ..ne avionom,,pjeske...dajte ljudi..igrajte..igrajte i meljite sve pred sobom..ne uzdajte se u albaniju italiju i ostalu buraniju..igraj gaziiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA