Svi su viknuli s oduševljenjem kad su SMS-u proturili kroz noge na treningu: “Jedva si čekao ovo”

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sjajna atmosfera je na treningu Orlova

Fudbaleri Srbije će u utorak 25. juna igrati odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva protiv Danske na Alijanc areni od 21.00.

Orlovi su poslesnji zvanični trening održali u Augzburgu na Rozenau stadionu, posle čega će imati ručak, a zatim će se uputiti ka Minhenu, gde će spavati dan pre meča.

Novinari su mogli da prate samo uvodnih 15 minuta, posle čega su morali sa napuste stadion.

Za to vreme je treningom dirigovao Piksijev pomoćnik Kacuhito Kinoši, koji je prvo tražio od igrača da izvedu nekoliko vežbi, posle čega su igrali omiljenu igru na treninzima - u krugu.

Zanimljivo je bilo gledati kako se igrači bore da ne budu u krugu ilk da iz njega što pre izađu, ali i da stignu do željene brojke kako bi onaj ko je u krugu ostao i dalje tu.

U jesnom momentu je Strahinja Pavlović proturio loptu kroz noge Sergeju Milinković Saviću, što je oduševilo sve, pa su usledili uzvici "Uuuu" od strane ostalih igrača.

Sergej se na to nasmejao i rekao Pavloviću "Samo si ovo čekao da uradiš". Sve je bilo ispraćeno osmesima, tako da može da raduje dobra atmosfera među Orlovima pred ključni meč.

Podsetimo, Srbiji samo pobeda donosi siguran plasman dalje, dok postoje kombinacije gde je i remi dovoljan.

(Telegraf.rs)

Video: Koja je tajna Piksijeve crvene fascikle?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA