≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako Srbija ne uđe u osminu finala biće katastrofa": Igrač na kojeg Piksi nije računao oštro o reprezentaciji

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe da mu je drago što Rusi podržavaju našu selekciju

  • 1
Nikola Milenković i Miroslav Bogosavac Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaler Ahmata iz Groznog Miroslav Bogosavac u Rusiji pomno prati šta reprezentacija Srbije radi u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu. Tako je u intervjuu za tamošnji "Metarejting" istakao da je velika sreća po naš tim što je Luka Jović dao gol protiv Slovenije.

- Uz svo dužno poštovanje prema Engleskoj, počeli smo loše utakmicu protiv nje. Posle primljenog gola Srbija je trebalo da izjednači, ali nije uspela. Što se tiče utakmice sa Slovenijom, hvala bogu da je Jović postigao gol na kraju. Slovenija je takođe odigrala veoma dobro. Šteta što naša reprezentacija ima samo jedan bod iz dve utakmice, ali na Evropskom prvenstvu svi timovi se bore za što bolji rezultat.

Prema njegovom mišljenju, ako Srbija ne prođe dalje to će biti veliki neuspeh.

- Ako Srbija ne prođe u osminu finala, naravno da će biti neuspeh i katastrofa. Stojković je bio sjajan igrač, zna kako da pripremi ekipu, jer ova utakmica je za igrače i navijače veoma važna.

Bogosavac ističe i da je srećan što Rusi navijaju za naš tim.

- Ima mnogo ruskih i srpskih navijača na mečevima Srbije. Znam da Rusi podržavaju Srbiju, mnogo njih je otputovalo u Nemačku. Znao sam da će da bude tako, zato što smo mi braća. Veoma sam srećan kada vidim da su Rusi uz nas. Svaki fudbaler u srpskoj reprezentaciji zna za podršku iz Rusije - zaključio je Bogosavac.

(Telegraf.rs)

Video: Bogosavac: Želim Partizanu da osvoji Kup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA