Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niste mogli da vidite u TV prenosu: Trojica srpskih igrača došla na konferenciju da slušaju Birmančevića

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su sedeli odmah iza novinara

  • 2
Veljko Birmančević, Konferencija Ausburg Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak u Minhenu na "Alijanc areni" igraju za prolazak u osminu finala Evropskog prvenstva protiv selekcije Danske, a pobeda im garantuje da će se tamo i naći.

Medijima se dva dana pred meč obratio prvotimac Srbije, Veljko Birmančević, koji ima iskustva igranja na "severu", pošto je svojevremeno dominirao u dresu Malmea, koji je interesantno, samo mostom Eresund udaljen od Danske.

Zanimljivo je da su na konferenciji za medije bila prisutna još tri člana reprezentacije Srbije, ali da se oni nisu obraćali medijima, već su došli da daju podršku Birmančeviću.

To nije moglo da se vidi u TV prenosu, ali su iza novinara sedeli još Lazar Samardžić, Ivan Ilić i Nemanja Stojić. Na taj način, oni su pokazali da je zajedništvo na visokom nivou u timu pred najvažniji meč na turniru.

Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Pomama klinaca za Sergejem Milinković Savićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baks

    23. jun 2024 | 15:01

    Ovo su strašni momci, oni su nasa budućnost, na čelu sa Vlahovićem!

  • PFCNesa

    23. jun 2024 | 19:57

    Svih cetvoro u startnu postavu i Vlahovic u napad, pozadi Erakovica ( znam da nije tu )uz Bambija i Pavlovica, krila Zivkovic i Mladenovic, i sansu dati Bjelicu ( Pitbul koji grize ) takav igrac je uvek potreban. Golman mi je sve jedno svi su dobri, ali mislim da treba Rajkovic broj 1da bude. Ove resto sve raspustiti !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA