Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomama klinaca u hotelu Orlova za Sergejem Milinković Savićem: On ispao šmeker i svima ispunio želju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je naš reprezentativac vremena za autograme i selfije sa najmlađim fanovima

  • 4

Fudbaleri Srbije počeli su pripreme za meč sa Danskom, koji je na programu u utorak. Ipak, novinari neće biti u prilici da pisustvuju današnjem treningu, prvom posle slobodnog dana, jer je selektor Dragan Stojković odličio da ga zatvori za medije.

Reporteri koji izveštavaju sa Evropskog prvenstva imali su prilike na zvaničnoj konferenciji da pričaju sa Veljkom Birmančevićem, koji je ostavio dobar utisak kao rezervista, pa ga sada mnogi priželjkuju i u startnoj postavi za odlučujući meč sa Dancima.

Birmančević je novinarima rekao da su igrači sjajno raspoloženi i da su dobili neku novu energiju posle dolaska u hotel.

Ispred hotela su ih čekali i mnogi naši navijači, posebno najmlađi, a neki od njih dobili su priliku i da uđu u lobi hotela, gde su mogli i da se fotografišu sa nekim od naših igrača.

Tu se u tom momentu našao Sergej Milinković Savić, koji je posle partija protiv Engleske i Slovenije bio na meti kritika, ali su mališani bili oduševljeni što ga vide i svi su želeli autogram ili fotografiju, a popularni SMS im je svima izašao u susret i strpljivo je sačekao da svi koji su želeli dobiju njegov potpis ili selfi sa njim.

Pogledajte i kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Podsetimo, Srbija odlučujući meč za prolaz grupe igra u utorak 25. juna protiv Danske na Alijanc areni u Minhenu u 21.00, a samo pobeda nam sigurno donosi plasman dalje, dok po nekim kalkulacijama i bod može da donese plasman dalje, ali onda zavisimo od drugih rezultata.

Ovaj video je sniman Xiaomi 14 Ultra telefonom.

(Telegraf.rs)

Video: Srpska pevačica “zapalila” Minhen: Mogu samo da nas mrze Danci…

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djenka

    23. jun 2024 | 14:49

    Joj deco nemojte da vam je on uzor. Ne vredi taj pet para. Folirant. Bolje da nije u timu. Nadam se da ga nikad više neće zvati

  • Дража

    23. jun 2024 | 15:10

    За боље и није!

  • Zunjac

    23. jun 2024 | 17:51

    Jedan od nagorih igraca u reprezentaciji danas!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA