Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je Birmančević citirao reči čuvenog srpskog generala: "Svaki igrač da stane i kaže - ti si najvažniji"

S. T.
D. U.
M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Citirao je naš reprezentativac reči Živojina Mišića

  • 3
Veljko Birmančević, Konferencija Ausburg Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri reprezentacije Srbije igraju u utorak odlučujući meč protiv Danske na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a meč se igra od 21.00 čas na čuvenoj "Alijanc areni" u Minhenu.

Na konferenciji za medije pred ovaj meč razgovarao je Veljko Birmančević koji je dobio pitanje da prokomentariše to što je selektor Dragan Stojković Piksi prebacio odgovornost na igrače pred meč sa Dancima.

Tamo nas pobeda sigurno vodi dalje, a možda i remi. Veljko kaže da ćemo ići na trijumf, a uz to je citirao moćne reči čuvenog srpskog generala Živojina Mišića.

- Mislim da je u fudbalu najvažnije da svaki igrač stane pred ogledalo i kaže "ti si najvažniji", kada to uradimo, tada ćemo da ostvarimo rezultat. Odgovornost uvek postoji, moraš ti da uradiš sve što imaš do sebe, ne možeš da se oslanjaš na drugog. Kada daš 100 odsto, onda će i ovaj do tebe da da. Kako je rekao Živojin Mišić, ko nema strah, taj ide napred. Bitno je da imamo strah, svesni smo odgovornosti, idemo na pobedu - rekao je Veljko.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stojković Piksi govorio na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA