Vreme čitanja: oko 1 min.

Gejevi, lezbijke i transvestiti zagospodarili centrom Minhena posle odlaska srpskih navijača

D. U.
M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marien plac je tokom vikenda u duginim bojama zbog gej parade koja se održava u glavnom gradu Bavarske

  • 5

Minhen je poslednjih dana bio stecište srpskih navijača na Evropskom prvenstvu, a totalna invazija na ovaj grad viđena je na dan utakmice protiv Slovenije, kada ih je bilo 30.000.

Mnogi koji žive u okolnim gradovima u Nemačkoj i drugim zemljama u Evropi su se vratili, ali su mnogi i ostali u Minhenu, jer se ovde igra i odlučujuća utakmica grupne faze protiv Danske 25. juna od 21.00 na Alijanc areni.

Ipak, reporteri Telegrafa nisu mogli da vide gotovo nijednog našeg navijača u centru Minhena. Navijača drugih timova je bilo, mnogi su se šetali u dresovima svojih zemalja ili sa zastavom, ali srpskih nije bilo.

Inače, tokom vikenda se u Minhenu održava gej parada, pa je Marienplac bio u duginim bojama, a čak su i na najpoznatijoj zgradi u Minhenu bile istaknute zastave koje su obeležje LGBT populacije.

Organizovan je i koncert, tu su bili i štandovi za pivo i koktele, koji su bili puni, a mogli smo da vidimo i osobe koje su se potrudile da budu upečatljive u raznim kostimima ili neobičnim stajlinzima.

Pogledajte i video na početku teksta, kao i kako je izgledala gej žurka na Marienplacu u galeriji:

(Telegraf.rs)

Video: Srpska pevačica “zapalila” Minhen: Mogu samo da nas mrze Danci…

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    23. jun 2024 | 14:23

    Bolesna Evropa...

  • Ezra

    23. jun 2024 | 14:01

    Ovi ce da ratuju protiv rusa ne

  • Dobro je

    23. jun 2024 | 13:37

    Zamislite da su tu bili i Srbi ,kako bi tu bilo.. Pa mogli bi da se zarazimo mozda, uzas.. Pa da nas Bog vidi, sta bi pomislio? Jel neko okadio trg ,da protera sve djavole?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA