≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Slovenci vas j**u, bre": Navijač Srbije napao Piksija tokom meča, pogledajte reakciju selektora

M. M.
D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijač se bukvalno popeo na klupu Orlova

  • 30
Dragan Stojković Piksi Printskrin: X/@FantomBeograda

Igrali su se reprezentativci Srbije sa živcima navijača tokom utakmice sa Slovenijom i sekunde su ih delile od poraza u 2. kolu Evropskog prvenstva, da bi, na kraju, Luka Jović iskočio kao spasilac i u dubokoj nadoknadi vremena postigao gol za konačnih 1:1.

Nije bilo lako srpskim navijačima tih poslednjih 20 minuta, nakon što su Orlovi napravili veliku grešku (čitaj: Mijat Gaćinović i Sergej Milinković-Savić), da bi im pomenuti Jović barm malo popravio raspoloženje i uticao da sa "Alijanc Arene" ne odu potpuno utučeni.

A koliko su bili ljuti govori i jedan video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, gde je jedan srpski navijač ušao u dijalog sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem koji se trudio da ostane smiren.

S druge strane, srpski navijač kao da je bio na ivici plača od muke zbog rezultata na semaforu:

- Kako ih puštate? Slovenci vas j**u, bre... Pa čoveče, pa čoveče - vikao je navijač Srbije iza klupe Orlova, dok Piksija te reči nisu pogađale.

Golom Jovića Srbija je došla do boda koji na kraju može da bude krucijalan, jer bi u nekim kombinacijama Orlovi i sa nerešenim rezultatom protiv Danaca mogli dalje. Ono što je sigurno, pobedom je drugi krug zagarantovan.

(Telegraf.rs)

Video: Srpska pevačica “zapalila” Minhen: Mogu samo da nas mrze Danci…

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta

    23. jun 2024 | 12:53

    Je loše rekao? Ko zna odakle je došao, možda je i poslednji euro dao za gledanje mučenja, ima pravo da mu kaže ono što veliki trener neće da vidi. A veliki trener bi trebao malo da posluša i glas naroda, a ne da se pravi pametan. Koliko je bio dobar igrač, toliko je loš trener.

  • Nesvrstani

    23. jun 2024 | 12:52

    Kratko i jasno objasnio ⚽

  • Bole

    23. jun 2024 | 12:06

    Najgori trener u istoriji reprezentacije! Bruka nevidjena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA