Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska pevačica "zapalila" Minhen: Lepotica ispunila muzičku želju navijačima i poslala poruku Dancima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mia Smiljanić i Darko Gjorgjevski su tokom vikenda uveseljavali naše ljude u ovom gradu, gde će Srbija igrati i odlučujući meč na Evropskom prvenstvu

  • 2

Srbija je u četvrtak na Alijanc areni imala neverovatnu podršku od oko 30.000 navijača protiv Slovenije, a očekuje se da tako bude i u odlučujućem meču protiv Danske u utorak 25. juna za prolaz grupe na Evropskom prvenstvu.

Veliki broj naših navijača okupirao je Minhen u četvrtak, a mnogi su i ostali u ovom gradu koji je posebno živnuo tokom vikenda, kada je noćni život u pitanju.

Reporteri Telegrafa iskoristili su slobodan dan koji je Piksi dao igračima, pa smo posetili klub u kojem se okupljaju naši ljudi, a gde su tog dana nastupale zvezde u usponu, Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski, koji su atmosferu doveli do usijanja do ranih jutarnjih časova.

U poznatom klubu u centru Minhena žurka je bilo i dosta srpskih navijača, koji su se opustili uz domaće narodnjake, a posebno je zanimljiv bio "fajront", jer je Mia ispunila muzičku želju navijača, pa je korigovala pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa".

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, Danci što nas ne vole" - otpevala je Mia nekoliko puta refren i tako najavila predstojeći duel sa Dancima.

Podsetimo, Orlove pobeda sigurno vodi u drugi krug kao druge ili treće u grupi, dok u zavisnosti od drugih rezultata postoji i kombinacija po kojoj bi nam i remi odgovarao.

Pogledajte u nastavku i galeriju pevačice Mie Smiljanić koja je posebno plenila lepotom i energijom u Minhenu.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi otkrio: "Pavlović je kolabirao, vraćali smo ga u život"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA