≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo najbizarniji autogol ikada? Turci na nestvaran način poklonili gol Portugalu

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolje su Portugalci počeli susret, što su uspeli da iskoriste prvo u 21. minutu, a onda je u 29. minutu viđeno nešto o čemu će se pričati još dugo

  • 0
Turska - Portugal Printscreen: Youtube/RTS Sport

Fudbalska reprezentacija Portugala od 18.00 igra protiv Turske, u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Bolje su Portugalci počeli susret, što su uspeli da iskoriste prvo u 21. minutu, a onda je u 29. minutu viđeno nešto o čemu će se pričati još dugo.

Naime, Turci su praktično poklonili gol rivalu, i to sa jedim od zaista najbizarnijih autogolova ikada.

Nakon jedne kontre Portugala, lopta je došla do Sameta Akajdina, koji je ne gledajući gde se nalazi njegov golman, poslao pas ka golu, a kako Bajindir nije bio na liniji, već je izašao, lopta je prošla pored njega i prešla gol liniju.

Uspeo je jedan od defanzivaca da stigne lopte, ali je već bilo kasno, i ona je u potpunosti prešla gol liniju, što je signalizirala i gol tehnologija.ž

Prethodno je Bernardo Silva doneo vođstvo Portugalu, kada je Nuno Mendes probio po boku i poslo pas u kazneni prostor, a Silva je natrčao i "zakucao loptu u mrežu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šta je selektor Stojković rekao na konferenciji: Govorio je o mnogim temama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA