≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci "uplašeni" zbog Milana Tarota: "On je Nostradamusov potomak, najavio je pobedu Engleske"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbal gledaju u kartama...

  • 3
Engleska - Španija Milan Tarot Foto: Tanjug/AP, Youtube/Milan Tarot

Fudbalska reprezentacija Srbije ispraćena je "tiho" od strane javnosti u Srbiji na Evropsko prvenstvo u fudbalu, a kako se početak turnira približavao, očekivanja naciju su, očekivano, rasla. Dobre igre protiv Engleske, i poraz, uticali su da "proročanstvo" vidovnjaka Milana Radonjića, Milana Tarota, upadne u oči medija u Evropi. 

Naime, polušaljivo prikazivani su tekstovi brojnih vidovnjaka, proroka, tarot majstora i životinja, pre samog EURA, a jedno od njih izne je i srpski vidovnjak Milan Tarot. On je najavio pobedu Engleske, a sam tok prvenstva čini da on postane sve aktuelniji u medijima širom Evrope.

Tako, prestižni španski list "Marka", prenosi: "Nostradamus zabrinuo Španiju predviđanjem" i piše:

- Milan Radonjić, deveti potomak Nostradamusa, isključuje Španiju kao pobednika Evropskog prvenstva, predviđajući da će Engleska osvojiti titulu.

Nerešeni rezultat Engleske 1-1 protiv Danske i pobeda Španije 1-0 protiv Italije, uz sjajnu igru, ponovo čine relevantnim Nostradamusovo predviđanje o pobedničkom timu Evropskog prvenstva 2024.

- Sve velike reprezentacije će loše proći na Evropskom prvenstvu 2024, osim Engleske, koja će verovatno pobediti - izjavio je Milan Radonjić, poznat kao Milan Tarot i deveti potomak Nostradamusa.

Špansi su zabrinuti, jer smatraju da su baš oni, uz Francusku, Portugal, Italiju, u toj grupi. g

- Vidim veliku zabavu - napomenuo je Nostradamus 21. veka, koji sebe definiše kao "najvećeg maga na svetu," u vezi sa trijumfom Engleske.

Ova vizija budućnosti potomka francuskog astrologa, lekara i proroka Nostradamusa (1503-1566), najpoznatijeg proroka svih vremena, mogla bi biti dovedena u pitanje nakon prvih dve utakmice Španije i Engleske... ali još uvek ima mnogo Evropskog prvenstva pred nama da se njegova predviđanja ostvare.

Još jedno predviđanje modernog Nostradamusa koje izgleda još teže ostvarivo je predviđanje o najboljem strelcu Evropskog prvenstva: "Hari Kejn će postići više od 10 golova." - zaključuju oni.

Zanimljivo i mediji u Engleskoj prenose ovo predviđanje, pa tako Daily Mail "likuje" zbog povoljne prognoze za Engleze.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šta je selektor Stojković rekao na konferenciji: Govorio je o mnogim temama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    22. jun 2024 | 14:30

    "Milana Tarota" - ХАХАХА, тај се баш прославио. Рекао да ће нам Кејн дати гол...

  • posiden

    22. jun 2024 | 15:56

    Sta zna seronja?😆🤦🏻‍♂️😆

  • Deki

    22. jun 2024 | 15:54

    Teski sarlatan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA