≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi promenio plan pred odlučujući meč sa Dancima!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlovi su dobili jedan slobodan dan, a dobili sh i novu lokaciju za poslednji trening

  • 21
Dragan Stojković Piksi, Konferencija Ausburg Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Srbije imali su dan posle meča sa Slovenijom laganiji trening, i to igrači koji nisu igrali ili su ušli sa klupe, dok su ostali trenirali u teretani u hotelu.

Zanimljivo je i da su odlukom selektora Dragana Stojkovića dobili slobodan dan u subotu, kako bi bili sa porodicama i opustili se i napunili energijom pred najvažniji meč na prvenstvu.

Prvobitni plan je bio da bude održana konferencija za medije na kojoj bi bio neko od igrača, kao i da se trenira na Rozenau stadionu od 17.30 i da mediji budu prisutni prvih 15 minuta, ali će igrači imati slobodan dan.

To nije jedina promena kada je u pitanju plan pre meča. Naime, dan pre meča je trebalo da Orlovi treniraju u Minhenu, ali u kampu Bajerna, koji je udaljen od Alijanc arene, a ne na samom stadionu.

Organizatori su Orlovima ponudili opciju i da ostanu u Augzburgu i da treniraju na Rozenau stadionu i naš tim se opredelio za tu opciju. Tako će poslednji trening pre meča sa Danskom biti održan u 11 časova u ponedeljak, nakon čega će ekipa krenuti put Minhena, gde ih na Alijanc areni od 21.00 u utorak čeka odlučujući meč, gde nam samo pobeda donosi plasman u osminu finala.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi otkrio: "Pavlović je kolabirao, vraćali smo ga u život"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    21. jun 2024 | 16:37

    Pored stvarno dobrog fudbala i iznaneđenja na ovom prvenstvu imamo i ,,smehoteku" od selektora Srbije koi ni sam ne zna šta ga je snašlo ni gde se nalazi pa otuda daje i takve izjave ?

  • Popaj

    21. jun 2024 | 16:05

    Ne bi nam pomogli ni jokić ni bogdanović pa i Dončić da pobedimo dance

  • Saša

    21. jun 2024 | 16:17

    Glumi Božu dunstera. "Danas nećemo da treniramo".😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA