≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo su normalni ljudi...": Pitali smo Piksija o tome što Delije i Grobari ne vode navijanje reprezentacije

D. U.
M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema sumnje da će u tom pohodu naša selekcija imati veliku podršku navijača u Nemačkoj, kao što je to i do sada bio slučaj, ali kao i do sada, neće biti organizovanog dolaska Delija i Grobara, koji ne organizuju dolaske na utakmice reprezentacije

  • 12
Dragan Stojković Piksi, Konferencija FSS Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije će u utorak od 21.00 u Minhenu igrati odlučujući meč na Evropskom prvenstvu, za plasman u nokaut fazu, a protivnik je selekcija Danske.

Orlovi su remijem sa Slovenijom, sa 1:1 ostali u trci za prolaz dalje, ali im je neophodna pobeda protiv Danske. Nema sumnje da će u tom pohodu naša selekcija imati veliku podršku navijača u Nemačkoj, kao što je to i do sada bio slučaj, ali kao i do sada, neće biti organizovanog dolaska Delija i Grobara, koji ne organizuju dolaske na utakmice reprezentacije.

Upravo o tome smo upitali selektora Dragana Stojkovića Piksija na konferenciji za medije koja je održana u medija centru naše selekcije u Augzburgu, a on je imao jasan odgovor.

- Nećemo ići toliko daleko, ova vrsta navijanja je totalno drugačija od klupskog, oni imaju svoj repretoar, ovde dolaze normalni ljudi, obični ljudi. Oni koji vole Srbiju, vole svoju zemlju iz krajeva Nemačke, iz Srbije, verovatno iz cele Evrope. To su dve različite vrste navijanja, a meni je drago da vidim taj ambijent i pogledajte kakav je i zbog takvih ljudi se vredi žrvovati i ne sme da bude teško i ta radost zbog gola. To uliva samopouzdanje da smo na dobrom putu, da vratimo tu ljubav prema reprezentaciji, da je volimo i kada ne ide, ne treba da nas volite kad pobeđujemo, mora da nas podržavate i kad nam je teško, tada se vidi taj patriotizam, tada se vidi ta nota koliko volite ili koliko ne volite, želim da se zahvalim, juče sam se zahvalio, čak i onima koji nisu bili, što se tiče rezultat, odužićemo se protiv Danske, svi su zadovoljni pristupom i to tako mora da bude - rekao je Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    21. jun 2024 | 14:50

    veliku si zrtvu podneo Nemoj vise, pustite neke mlade Ti, Dzaja , gospodin politicar i gen sekretar sto dalje od kase FSS.Hvala

  • sloba delija

    21. jun 2024 | 14:52

    hahaha kako nas je isprozivao🙈ispadosmo gradjani drugog reda

  • ĆUPRIČANIN

    21. jun 2024 | 15:07

    Prpa bato,strah te je ako ne prodjemo da ne naprave neki problem da ne kazem nesto drugo... Nije lepo ovo sto si rekao,svaki Srbin je navijač nebitno da li je klupski ili ne... Potrudi se ti da izvedes prave momke na teren a o navijaci su najmanji problem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA