≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oštre reči Sergeja Trifunovića o Orlovima, objasnio zašto mu je gol Jovića bolan: "Ovo neće zvučati popularno"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Narod nije ništa očekivao od ove reprezentacije, nažalost...", naveo je na početku izlaganja Sergej

  • 93
Slovenija - Srbija, Euro 2024, Sergej Trifunović Foto-kolaž: Nikola Tomić, ATAImages/Miloš Tešić

Sergej Trifunović je gostujući u emisiji "Sportlajt" na Sport Klubu je govorio o fudbalskoj reprezentaciji Srbije i njihovom nastupu na Evropskom prvenstvu. Glumac je objasnio zašto mu je gol Luke Jovića protiv Slovenije bio bolan.

"Ja ću kao glas naroda, koji je podelio svoj jed. Narod, pre svega, ništa nije očekivao od reprezentacije. To je tužna i bolna istina. Narod nije ništa očekivao od ove reprezentacije, nažalost... Ono što je Dragiša (Binić) rekao maločas, pre nego što smo ušli u studio, tek sada se vidi na utakmici protiv Danaca koliko su zapravo Englezi slabi. Jer protiv nas svi izgledaju neverovatno dobro, jer mi smo jedna od možda tri ekipe koja ne igra fudbal", rekao je Sergej i dodao:

"Ono što ja gledam otkad ja pamtim fudbal, otkad znam za sebe, od Španije, stalno je taj neki duh Miljana Miljanića, i dalje postoji, kada mi stalno idemo na turnire užasno se plašeći. Ne idemo da igramo fudbal, nego idemo da kalkulišemo. I stalno kalkulišemo. I naš selektor u prvoj utakmici čuva rezultat 0:0, da bi uveo Tadića i ne znam šta, iznenadio Engleze. Nije mi jasna ta kalkulacija na turnirima", naveo je Trifunović i dodao:

"Užasno prezirem frazu "srce na teren". Šta srce na teren? Dajte nam neko umeće. I moram da priznam čak, ovo neće zvučati popularno, ali taj Jovićev gol u 95 minutu je meni bio bolan. Što kaže jedan moj kolega, nisam se radovao, ja sam ga doživeo kao produžetak agonije da će mi sada počnemo da budimo neku nadu koja ne postoji", rekao je, između ostalog, Sergej Trifunović.

Podsetimo, u okviru grupe C Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj, Srbija je igrala 1:1 protiv Slovenije, dok je istim rezultatom završem meč između Engleske i Danske.

Orlovi bi eventualnom pobedom protiv Danaca mogli da obezbede prolaz u narednu rudnu Evra. Utakmica između Srbije i Danske, kao i meč Engleska-Slovenija, igra se u utorak, 23. juna, u 21 čas.

(Telegraf.rs/izvor: Sport Klub)

Video: "Mi Srbi smo takvi, moramo težim putem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    21. jun 2024 | 09:01

    Ovog puta moram da se složim sa Trifunovićem. Igramo kao neke babe. Vučemo se po terenu kao da tri dana nismo 'leba jeli.

  • Nešto ga ne gotivim kao čoveka,(glumac top)

    21. jun 2024 | 08:31

    ali je ovaj put 100% u pravu.

  • Kiki

    21. jun 2024 | 09:00

    Ne volim ovog SerGEJA,al je sve u pravu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA