Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin legendarnog selektora isprozivao Piksija: "Mali Samardžić ti nije opcija, a igra u Udinezeu, ne u Turskoj"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Puno manjkavosti u igri, organizaciji, u disciplini"

  • 4
Amar Osim Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da trijumfuje protiv Slovenije u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu. Meč je završen rezultatom 1:1, a Orlovi su se poraza spasili u šestom minutu nadoknade kada je mrežu "zmajčeka" pogodio rezervista Luka Jović.

Kritike na račun igre reprezentacije Srbije izneo je jedan od najtrofejnijih trenera u Bosni i Hercegovini i sin legendarnog Ivice Osima, Amar Osim. On trenutno radi kao stručni konsultant BHT 1, a u studiju televizije imao je zamerki na račun selektora Dragana Stojkovića.

Kako prenosi "Klix.ba", Osim je naveo da u igri Orlova ima puno manjkavosti.

- Puno manjkavosti u igri, organizaciji, u disciplini... Odavde je to prelako pričati, ali puno je nelogičnosti. Puno je kvaliteta, talenta i želje, borili su se do kraja, verovali da se mogu vratiti i vratili su se, ali puno dezorganizacije - rekao je Osim.

Pomenuti stručnjak smatra da bi više minuta trebalo da dobije Lazar Samardžić, fudbaler Udinezea.

- Mali Samardžić ti nije nikakva opcija, a igra u Udinezeu... Mlađi je od ovih glavnih i igra u boljoj ligi nego što je turska ili saudijska. Na kraju je nešto i uradio. Ima levu nogu dobru skoro kao i Tadić, a ovi im moraju igrati jer su kao zvezde iako nisu kompatibilni. Tanko - istakao je Amar Osim.

Ipak, i pored lošeg izdanja naša selekcija ima šansu da se nađe u osmini finala Eura, a za to joj je potrebna pobeda protiv Danske. Meč protiv skandinavske selekcije na programu je u utorak od 21 čas.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi i Slovenci pevaju "Đurđevdan" zajedno posle meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    21. jun 2024 | 00:15

    Sve lepo rekao i sve to mi znamo ali fss tu mafija i dalje

  • Carpe Diem

    21. jun 2024 | 07:18

    Опет понављам ! Кикси је обичан шарлатан, демагог, продавац магле а не тренер!!Најспремнији му играч ( рекао за себе Тадић) све дуеле погубио и нон стоп на земљи!Кикси, пусти ове млађе да гризу против Данаца, а твоје привилеговане “звезде” остави на клупи ако м..а имаш!!Горе не може бити!!

  • Mrche

    21. jun 2024 | 00:50

    Ovo je komentar koji piksi mora pročitati,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA