Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta pišu Slovenci posle šoka protiv Srbije? "Navijači zanemeli, bila nam otvorena vrata raja, razočaranje..."

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako mediji izveštavaju posle duela sa Srbijom

  • 5
Naslovi, Slovenija Foto: Nikola Tomić i Printscreen / RTV Slovenije, 24ur.si, Slovenske Novice, Delo.si, Siol.net

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je triler utakmicu sa Slovenijom, gde je golom Luke Jovića u 95. minutu stigla do boda, čime je faktički rivala "uskratila" za već viđenu osminu finala Evropskog prvenstva.

Gotovo bi se izvesno Slovenci tamo našli sa četiri osvojena boda, iako ih u poslednjem kolu čeka meč sa Englezima, ali pogodak Jovića sada menja stvari.

Zbog toga u slovenačkim medijima takođe vlada priličan šok, pa tako Radio Televizija Slovenije (RTV Slovenije) na svom sajtu u izveštaju piše "Karničnik otvorio vrata raja, a Slovenija na kraju ostala bez istorijske pobede".

Portal 24ur.si konstatuje u naslovu da je "Srbija u zadnjoj sekundi došla do boda protiv fantastične Slovenije", a već u prvoj rečenici naglašava da je ovo bio "remi sa ukusom poraza".

Slovenske Novice pišu da su "Navijači Slovenije zanemeli, Srbi izjednačili u zadnjoj akciji na utakmici", a da su time ostali bez prve pobede na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Najopširniji naslov dao je portal Delo.si, koji navodi da je "Uprkos velikom bodu, još veće razočaranje u Minhenu, Srbi dali gol u zadnjoj sekundi".

Za kraj, portal Siol.net konstatuje da je "Srbija u zadnjoj akciji šokirala Sloveniju, a koja sada navija za Englesku".

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić posle epskog remija sa Slovenijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA