≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičar Elšnik razočaran: "Vidite koliko im je značio gol u 95. minutu protiv jedne male Slovenije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo mu je jako žao što Slovenija nije pobedila

  • 2

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je Slovenijom (1:1) u drugoj utakmici grupne faze Evropskog prvenstva u Minhenu, a gol spasa dao je Luka Jović u 95. minutu.

Mnogo šansi je pre toga Slovenija propustila, a Timi Elšnik je pogodio stativu. Baš pred medijima je izjavio kako oseća kao da je nešto protiv njegovog tima.

- Faktički zadnja sekunda, sudija je posle toga svirao kraj. Zadnja sekunda, ali to je fudbal. Bilo je situacija na ovom turniru, Šeškova stativa protiv Danske, moja danas... Kao da osećamo da sve ide protiv nas. Borimo se na terenu, spremni smo za velike stvari, ne predajemo se. Igramo sa najvećim favoritima grupe na kraju, ali nikada ne recite nikada. Videćemo da li će to biti dovoljno. Zaslužili smo više, ali Srbija je takođe bila opasna tokom cele utakmice, imaju neverovatne igrače. Videli ste koliko im je značio gol u 95. minutu protiv jedne male Slovenije. Srpskim navijačima... 

Preostao im je meč sa Englezima.

- Za nas, Engleska je i dalje daleko. Pratićemo meč sa Danskom, dosta toga će zavisiti od njega, ne znam da li će odmarati igrače, mislim da će to biti velika borba, da će dati sve od sebe. Potrebna su nam dva dana da se oporavimo.  

(Telegraf.rs)

Video: Srbi i Slovenci zajedno pevaju Đurđevdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. jun 2024 | 19:34

    Ne i azirite se na komentare par losih ljudi. Jeste mali,ali nas ikada niste uvredili,i sada ste pokazali vasu velicinu kada ste zajedno sa Srpskim navijacima pevali KOSOVO JE SRBIJA! Vi ste nase "komsije" koji ste nas uvek postovali,vi kao narod. To sam se licno uverio vise puta u Sloveniji. Pozdrav iz Srbije! Zivi bili !

  • Daremaxer

    20. jun 2024 | 21:25

    Samo oni koji pojma nemaju o fudbalu su nas proglasili favoritima... realno igramo najgori fudbal na prvenstvu, nazalost... ljudi jel ste gledali Gruziju, Albanija, Slovacku... mozda nisu mocni fudbalski, ali dusu ostave na terenu... daj Boze da se trgnemo, jer imamo kvalitet, ali nesto tu gadno ne stimuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA