Vreme čitanja: oko 1 min.

Matjaž Kek nakon remija: "Sa jedne strane smo razočarani, sa druge ponosni..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Slovenije sumirao utiske

  • 0
Matjaž Kek Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije je u okviru drugog kola grupe C Evropskog prvenstva u fudbalu remizirala sa Slovenijom, a pomenuti duel završen je rezultatom 1:1.

"Zmajčeki" su poveli u 69. minutu pogotkom Karničnika, da bi vredan bod Srbiji doneo Luka Jović pogotkom u petom minutu sudijske nadoknade.

Nakon ovog duela svoje utiske izneo je selektor Slovenije, Matjaž Kek.

- Mislm da je poenta utakmice da je Slovenija već dokazala da zaslužuje da je deo Evropskog prvenstva. Fudbal nekada može da bude okrutan. Odigrali smo sjajnu utakmicu, možemo da budemo ponosni. Videli smo koliko moćno deluju i visoko Srbi, ponestalo nam je na kraju sreće. Ali hvala za neverovatnu borbu i neverovatno srce - započeo je Kek, a onda dodao:

Sa jedne strane smo razočarani, sa druge ponosni. Sutra ćemo razmišljati o Engleskoj, jesu favoriti, ali favoriti su bili i Danci i Srbi.

Istakao je da je njegova selekcija bila na vrhunskom nivou, a onda je počela da opada koncentracija.

- Srbi su preskakali igru u finišu, mi smo dobro držali to. U skok igri i dvobojima desi se da u sekundi se desi neka situacija. Trebalo je da pritisnemo jače njihovu poslednju liniju. Ali pogledaćemo celu utakmicu i analizirati. Srbi se nisu videli 50 minuta dok nama nije počela da pada koncentracija. Odigrali smo dostojno Evropskom prvenstvu - završio je Kek.

Podsećanja radi, u poslednjem kolu grupe C, koje je na programu 25. juna, Srbija će odmeriti snage sa Danskom, dok će Slovenija na megdan Engleskoj.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte ludnicu kad su Srbi ušli u metro ka stadionu: Kosovo je Srbija odjekivalo i pod zemljom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA