"Kakav on, klepa arapske pare, nema od njega ništa!": Hit komentar Radeta Bogdanovića o Sergeju

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Očigledno je da je na njega imao pik stručni konsultant

Nije se dopala Radetu Bogdanoviću igra Sergeja Milinković-Savića na utakmici sa Slovenijom, već jednom tokom emisije "Svi igraju, fudbal pobeđuje" ga je pecnuo, a u nastavku je imao još jedan jači komentar.

Kada ga je voditelj emisije upitao šta je konkretno mislio o njegovoj igri, on se "brecnuo", pa je pomenuo da mora da se napravi kompromis i smatra da od njega "nema ništa".

- Kakav on, on arapske pare klepa, nema od njega ništa! Ma može... Kompromis kad se pravi, videli ste kakav je Dalić kompromis pravio sa Brozovićem, sa Lukom Modrićem, ovde su kompromisi da imate dvojicu igrača iz Saudijske Arabije. Ja sam saglasan sa vama, Strahinja je moj ljubimac, mali Ilić, ja ih selektiram i biram kroz neke analize. Srbija sigurno ima dobar tim, ali mora da bude bolje vođena.

Kaže da igrači moraju da drugačije reaguju na atmosferu sa tribina.

- Kada igrač izađe na teren, znaš koliko oseti atmosferu? Nimalo. Šta će da zeva, navija ko je tu? To je sve do sudijskog zvižduka, kada krene loptica da ide, ti se isključiš. Normalno, kad si fokusiran na svoju igru. Ova danas Srbija je bila iznenađena, jer je Srbija izašla na visoki presing. Ono što sam ja rekao Nemanji - kako ćemo da odgovorimo na visoki presing? Mi smo reprezentacija koja nema bekove i visoki presing, prosto. 

(Telegraf.rs)

Video: Srbi i Slovenci zajedno pevaju Đurđevdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA