≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhvatili smo Olgu Danilović na kraju meča Srbija - Slovenija: Nije bila raspoložena, pogledajte šta je uradila

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teniserka je pratila meč...

  • 1
Olga Danilović Foto: Telegraf.rs

Srpska teniserka Olga Danilović trenutno je u Minhenu gde je ovog četvrtka pratila meč u kojem je fudbalska reprezentacija Srbije , posle gola Luke Jovića u nadoknadi vremena, izborila bod protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu,

Zanimljivo, pre samog duela, reporteri Telegrafa su je uslikali ispred Alijanc Arene, ali teniserka nije želela da daje izjavu. Olga je došla na meč kako bi navijača za Orlove i ujedno pratila svog partnera jana Oblaka, koji brani za selekciju Slovenije.

Sam duel, Olga je pratila u društvu sestre svog momka, a posle duela, nije bila previše raspoložena, ni za izjave, ni za poziranje mnogo brojnim fotoreporterima. Taok, samo je okrenula leđa, kako ne bi bila u prvom planu i kako bi odvratila pažnju od sebe.

Da podsetimo, Srbija i Slovenije su odigrali 1:1, pa Orlovi sada imaju bod i imperativ pobede protiv Danske, dok Slovenija ima osvojena dva oda, ali i težak meč protiv Engleske u trećem oklu.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi i Slovenci zajedno pevaju Đurđevdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA