Vreme čitanja: oko 1 min.

Bravo, UEFA: Ispravili sramnu grešku koja se tiče Srbije i Hrvatske, pogledajte kako su brzo reagovali!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaka čast na ovome

  • 2
UEFA, EURO, Srbija Foto: UEFA

Evropska krovna organizacija UEFA je napravila veliki propust u susret meču Srbije i Slovenije, kada su u svom zvaničnom dopisu umesto naše zastave postavili zastavu Hrvatske, međutim, odmah su tu grešku i ispravili.

Kao grom iz vedra je odjeknula vest da je UEFA napravila skandal, koji je zasmetao i dobrom delu ljudi, kada su pomešali zastave Srbije i Hrvatske, ali, hitrom reakcijom su se iskupili, i to baš pred meč Srbije i Slovenije koji je od izuzetne važnosti za našu selekciju.

Srbija jednostavno mora da pobedi ukoliko želi da ima u rukama eventualni plasman sa treće pozicije kao jedna od najboljih ekipa, pa tako nema baš mnogo mesta za kiks.

Samim tim, Orlovima koncentracija mora biti na vrhuncu, te i ne treba obraćati pažnju na ovakve detalje, ali, oni nisu nemarni, pogotovo nakon skandiranja Hrvata i Albanaca na njihovom meču kada su se dovikivali "Ubij, ubij Srbina".

Ipak, UEFA je ispravila svoju grešku.

UEFA, EURO, Srbija Foto: UEFA

(Telegraf.rs)

Video: Srbi u Minhenu zapevali Luka Dončić jedan je od nas, Slovencima se to nije svidelo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA