≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitali smo vas da li Dušan Tadić treba da bude u prvih 11 Srbije ili ne: Ovo ste odlučili (REZULTATI)

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rezultat je više nego jasan

  • 0
Dušan Tadić, Dragan Stojković Piksi, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press/Marko Metlaš

Pre nekoliko pitali smo vas u anketi - "Da ste na Piksijevom mestu, da li biste Dušana Tadića stavili u prvih 11 ili ostavili na klupu?". Rezultati su stigli, a glasalo je preko 2.800 ljudi,

Velika većina, 73.96%%, smatra da Dušan Tadić treba da bude u prvih 11, i da je neophodan. S druge strane, 26.04%, je mišljenja da kapiten "Orlova" treba da bude na klupi i da Piksi ima boljih rešenja.

Kako stvari stoje, Dušan Tadić će započeti meč protiv Slovenije, koji je biti odigran danas, 20. juna, od 15 časova u Minhenu.

Podsetimo, kapiten "Orlova" je naveo da mu je žao što nije započeo susret protiv Engleske, gde je Srbija izgubila rezultatom 1:0.

"Teško, iskreno teško, mislim pričao sam sa selektorom, imamo komunikaciju, ali sam teško prihvatio jer se igra protiv Engleske,lider sam, kapiten, mislim da sam najbolji igrač ovog tima. Naravno da mislim da je trebalo da počnem, ali poštujem odluku selektora, mislim da sam mogao više da uradim za 90 mkinuta. Ako on kaže, da igram 30 minuta, onda ću da igram 30. Ali dobro, idemo dalje, nije bitan pojedinac, nije to bitno, bitno je da idemo dalje, to je najbitnije, to je jedino pravo merilo. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo sve za to", prokomentarisao je Tadić odluku da počne meč sa klupe.

Video: Dušan Tadić za medije posle poraza od Engleske

(Telegraf.rs)

Video: Rajković pričao pred Sloveniju: Pomenuo "penal" nad Mitrovićem, utakmicu, ali i Tadića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA