≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija naglo prekinula žurku Slovenaca u centru Minhena: Navijači u šoku zbog odluke domaćina

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavrnuta slavina za navijače

  • 0
Navijači Slovenije Telegraf.rs

Slovenci su napravili ozbiljnu žurku u centru Minhena na Marienplacu, gde su noć pre utakmice sa Srbijom imali ozbiljnu dominaciju kada je brojnost u pitanju u odnosu na srpske navijače.

Sve je prošlo u najboljem redu i bez ikakvih incidenata, čak i u prijateljskoj atmosferi, što se videlo i kada su srpski navijači odgovorili na pesmu Slovenaca.

Ali, žurka je naglo prekinuta i to kada je delovalo da sledi ono najbolje. Reporteri Telegrafa su se i sami uverili u to, jer su bili u istom kafiću na Marienplacu pored kojeg su se grupisali navijači Slovenije. Konobari su samo u jednom momentu prišli stolovima i doneli račune uz reči da je policija zabranila dalju prodaju alkohola i naredila zatvaranje kafića.

Svi su to teško prihvatili, naročito što je isti lokal radio do 01 posle ponoći prethodno večee, kao i danima pre, pa čak i kada je desetine hiljada Škotskih navijača napravilo neviđeno ludilo na istom mestu.

Policija je verovatno bila u strahu zbog utakmice između balkanskih rivala, iako između Slovenaca i Srba ne postoji netrpeljivost, pa ništa nije htela da rizikuje i atmosfera je brzo utihnula u centru Minhena.

Podsetimo, meč Srbije i Slovenije na programu je od 15 časova u četvrtak na Alijanc areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA