Velika promena u studiju RTS-a: Nema Radeta Bogdanovića, evo iz kog razloga i ko će ga zameniti

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Odlučio je da propusti današnju emisiju

Gledaoce Radio Televizije Srbije (RTS) dočekalo je iznenađenje u večerašnjoj emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje", jer na mestu standardnog gosta nije bilo fudbalskog analitičara Radeta Bogdanovića!

On je do sada svakodnevno komentarisao utakmice sa Evropskog prvenstva, ali je danas ipak rešio da "preskoči" dešavanja, što je i najavio u jučerašnjoj emisiji.

- Ja sutra pauziram, da se odjavim - u šali je rekao Rade.

Euro, Rade Bogdanović, studio RTS Foto: RTS / Printscreen

Umesto njega, danas je u studiju Radio Televizije Srbije zajedno sa Miroslavom Vjetrovićem i Aleksandar Janković, pa će njih dvojica zajedno komentarisati dešavanja sa meča Škotska - Švajcarska, ali i najaviti meč Slovenije i Srbije.

Očekuje se, ipak, da se Rade Bogdanović vrati na svoje mesto u četvrtak za okršaj Orlova.

(Telegraf.rs)

Video: Slovenci razvili zastavu "Trst je naš" u centru Minhena, porazgovarali smo sa njima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola Stojanovski

    26. jun 2024 | 00:41

    Što se tiče emisije, mora da se primeti da je voditeljka Jeftić, pod konstantnim stresom, što obiluje njenim ishitrenim i neadekvatnim upadicama...pogotovo kada voditelj Bendić nešto kaže. Stiče se utisak nesigurnosti i površnosti, kada pokuša da "pobedi" u svojim "komentarima". Izuzetno iritantno je što konstantno "podlakćuje" glavu pesnicom? Njoj je dosadno, slaba je u materiji??? Osim toga, uopšte ne izgleda lepo videti voditelja koji celu emisiju provede sa rukom pod bradom!? Kompleks kože na vratu? Drugi razlog...? Stefan Bendić je apsolutno dovoljan, a i stručniji u komentarima i pitanjima, te smatram da je T.Jeftić postavljena kao prilepak jer nema drugog posla. Takođe, o trošku građa a Srbije, u Nemačkoj se nalazi veći broj novinara, koji radi nezanimljive priloge, oseća se da je nešto urađeno na silu, i bez invencije i znamenitosti. Potpuno su bez vezni prilozi Marine Šistov...zašto je ona tamo, samo gl.urednik zna. Smanjite troškove i radite profesionalnije svoj posao gospodo sa RTS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA