≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pala prva prozivka Slovenaca za Srbe: "Malo vas je, malo vas je, pi*kice"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mala verbalna ćarka

  • 0

Zagreva se atmosfera na Marienplacu u centru Minhena pre meča Srbije i Slovenije, a trenutno je mnogo više Slovenaca ovde.

Oni su u dresovima svoje reprezentacije, sede po baštama okolnih kafića, a tu ima i Srba u nešto manjem broju.

Povremeno možemo da vidimo i ljude u dresovima Hrvatske i Albanije, čak je bio i manji korteo Albanaca pod pratnjom velikog broja policajaca, pa je došlo do manjih verbalnih čarki sa grupom Srba iz jednog kafića kada im je jedan od njih pokazao tri prsta, ali generalno je sve mirno i za sada nema nikakvih problema.

Mala verbalna čarka, ali više kroz šalu viđena je kada su Slovenci zapevali i skandirali “Mi Slovenci”, nakon čega su se sa jednog stola oglasili Srbi uz skandiranje “Srbija, Srbija”.

Slovenci su nakon toga odmah uzvratili i našalili se skandiranjem “Malo vas je, malo vas je, pi*kice”.

Koliko reporteri Telegrafa mogu da primete, nema ni pripadnika navijačkih grupa iz Srbije, a “simpatizeri” koji su na Marienplacu i okolo piju pivo i mirni su.

Očekuje se da ipak gro naših navijača u Minhen stigne baš na dan utakmice, što iz Srbije, što iz okolnih nemačkih gradova i okolnih zemalja.

Utakmica je na programu u četvrtak od 15 časova. Srbija je u prvom kolu izgubila od Engleske sa 1:0, a Slovenija je remizirala sa Danskom 1:1.

Ovaj video je sniman Xiaomi 14 Ultra telefonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA