Vreme čitanja: oko 1 min.

Javio se Modrić nakon remija Hrvatske i Albanije, imao je jednu zamerku na svoju ekipu

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije svejedno, ali su tu još uvek šanse

  • 1
Luka Modrić  Evropsko prvenstvo fudbal Hrvatska - Španija EURO 2024 Foto: Tanjug/AP

Kapiten Hrvatske Luka Modrić izjavio je nakon remija sa Albanijom 2:2 u grupi B Evropskog prvenstva da je prvo poluvreme bilo jako loše za Vatrene.

- Prvo poluvreme nismo bili pravi. Opet smo lošije ušli u utakmicu, dali su nam taj gol i bilo je teško igrati. U drugom delu je selektor napravio neke promene i to je bilo jako dobro do zadnjih 5-10 minuta, gde smo se iz ne znam kojeg razloga povukli i dopustili da nam iz nereda stvore par prilika i daju gol - započeo je pa nastavio:

- Drugo poluvreme je bilo dobro, to je ono kako trebamo igrati. Ponavljam da smo u minutama nakon gola počeli da srljamo i bezveze gubiti loptu. Nakon toga nismo više radili presing, ostavili smo im prostora te su nas mogli kazniti, što su na kraju i napravili.

Svestan je koliko znači meč protiv Italije u poslednjem kolu gde bi pobeda bila skoro siguran plasman, osim u jednom slučaju.

- Moramo da pobedimo kako god i videćemo šta će da bude. Nemamo druge opcije. Verujemo da to možemo ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu, pa još i bolje, jer sigurno to možemo. Biće to dosta teška utakmica. Italija je velika ekipa, imaju odličnog trenera i jako su dobro organizovani. Moraćemo da budemo još bolji nego danas u drugom delu.

(Telegraf.rs)

Video: Provokacije albanskih navijača u Minhenu pred Srbima, naši odgovorili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA