Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je selektor Slovenije zbog sujeverja uradio ovu stvar na konferenciji pred meč sa Srbijom?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Kek želeo da sedne na svoje mesto...

  • 0
Matjaž Kek Foto: Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek održao je u sredu veče konferenciju za medije pred utakmicu sa selekcijom Srbije u četvrtak od 15.00 časova!

Sama konferencija je imala zanimljivu uvertiru, jer Kek nije želeo da sedne na mesto koje mu je bilo predviđeno - već je posle kratke diskusije sa oficirom UEFA upravo njega poslao na "selektorsku poziciju". A kako smo mogli da čujemo na licu mesta, od slovenačkih kolega, nije isključeno da je Kek taj potez napravio zbog sujeverja.

Što se tiče same utakmice, Kek je poručio:

- Očekuje nas odlična atmosfera, možda malo nezgodno vreme, temperatura će biti visoka, ali svima je isto. Ko bude odlučniji i hrabriji, ko bude više verovao u uspeh, imaće veće šanse. Rivalstvo sa Srbijom je veliko, ali nadam se da će navijanje da bude pristojno. Već posle meča sa Danskom sam pomenuo da sam impresioniran atmosferom na stadionu. To uvek treba da krasi sport, ali nažalost nije uvek tako - rekao je Kek.

Na pitanje da li očekuje Dušana Tadića u startnih 11, odnosno da prokomentariše sve to što se dešavalo da kapitenom Srbije kod prvog meča, Kek je rekao:

- Ne znam da li me poznajete dovoljno dobro, poslednje što bih sebi dozvolio da sa pozicije selektora komentarišem drugi tim. Ne želim da komentarišem njihove probleme ili neprobleme.

Slovence je interesovao i raniji komentar Dragana Stojkovića Piksija da je Srbiaj došla da pobedi ovaj meč.

- Srbija ulazi u meč da pobedi? Nije to preambiciozno, trener je i takve stvari mora i da kaže. Mi ga stvarno jako poštujemo, ali slično razmišljamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA