Vreme čitanja: oko 2 min.

Poslednji trening Srbije pred Sloveniju: Sprema se najjače oružje, Tadić i Mitrović radili zajedno na tome

Vreme čitanja: oko 2 min.

Deluje da se osovina Orlova dodatno uigrava pred meč 2. kola

  • 0
Reprezentacija Srbije, Trening, Alians arena Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije održala je na Alijanc areni u Minhenu poslednji trening pred meč 2. kola grupe C protiv Slovenije.

Orlovi su doputovali iz Augzburga pre podne i smešteni su u hotelu blizu stadiona, gde će u četvrtak od 15 časova igrati protiv "Zmajčeka" na rasprodatoj Alijanc areni.

Mediji su imali prilike da budu prisutni samo na uvodnih 15 minuta, a tom prilikom nije bilo prilike da se vide taktičke zamisli selektora Dragana Stojkovića.

Ponovo je tokom uvodnih 15 minuta Piksijev pomoćnik, Japanac Kicušito Kinoši, držao glavnu reč na treningu.

On je u prva tri minuta dao igračima dozvolu da rade šta hoće i da imaju slobodu kada je u pitanju trening.

Tada smo se posebno osvrnuli na Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, koje očekujemo u startnoj postavi i da konačno na terenu vidimo u isto vreme obojicu, što je godinama glavna osovina našeg nacionalnog tima.

Reprezentacija Srbije, Trening, Alians arena Foto: Nikola Tomić

Tadić i Mitrović su bili dobro raspoloženi, video se osmeh na licu, a upravo su njih dvojica odlučila da se međusobno dodaju tokom tog perioda, pa očigledno možemo da vidimo uvežbavanje tog oružja pred meč.

Posle tog slobodnog perioda, igrači su podeljeni u dve grupe, pa su igrali "u krugu", dok su golmani radili odvojeno sa trenerom golmana.

Moglo se videti i da su igrači bili raspoloženi i da sa osmehom na licu dočekuju naredni meč. U jednom momentu je viđena i manja rasprava kada Mitrović nije smatrao da je zaslužio da uđe u krug, a i se to pokazuje koliko je motivisan za predstojeći susret, što je i sam najavio na konferenciji za medije.

Video: Mitrović se iznervirao na treningu Srbije: Ovo pokazuje koliko mu znači meč sa Slovencima

Selektor Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije dve promene u startnoj postavi za meč sa Slovenijom, a verujemo da će to biti ovih 11 igrača.

Piksi je tokom treninga u periodu od 15 minuta iskoristio priliku da ponovo šutira slobodnjake, tako da je očigledno da ga i dalje "vuče" lopta.

Pogledajte i galeriju sa treninga na velelepnoj Alijanc areni.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović se iznervirao na treningu Srbije: Ovo pokazuje koliko mu znači meč sa Slovencima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA