Vreme čitanja: oko 1 min.

Predrag Mijatović razgovarao sa Piksijem i otkrio detalje: "On jako ceni Tadića"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši reprezentativac je prokomentarisao i susret sa Engleskom

  • 4
Predrag Mijatović, Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić Foto: Telegraf, Nikola Tomić, Tanjug/AP

Predrag Mijatović se uključio u emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji, gde je, između ostalog, prokomentarisao meč između Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde su "Orlovi" izgubili rezultatom 1:0.

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Reala iz Madrida naveo je da imao priliku da razgovara sa selektorom Draganom Stojkovićem i otkrio kakav stav ima Piksi prema kapitenu nacionalnog tima Dušanu Tadiću.

Za početak. Mijatović se osvrnuo na meč Srbija-Engleska.

"Mislim da je reprezentacija Srbije ostavila dobar utisak. Rezultatski nije nilo dobro, jer smo izgubili. To je u ovom trenutku što meni najviše smeta. Mislim da je utakmica bila za neki nerešen rezultat. Prvih 20 minuta su Englezi bili bolji. Ne preterano, mi smo ih respektovali više nego što treba. Onda smo krenuli da igramo dobro. Nerešen rezultat je bio najobjektivniji. Nije se to dogodilo i sada treba zaboraviti utakmicu sa Engleskom. Mislim da će selektor značajno promeniti sastav u utakmici protiv Slovenije. Mislim da je reprezentacija spremna", rekao je Mijatović, te je otkrio da je razgovarao sa selektorom Piksijem.

"Imam tu privilgegiju da razgovaram sa selektorom i bio je, osim rezultata, zadovoljan. On jako ceni Tadića i uopšte ne isključuje mogućnost da će Tadić početi utakmicu protiv Slovenije. Selektor traži najidealniji tim. Svi imaju neki značaj u reprezentaciji, svi mogu da pomognu u narednim utakmicu. Mislim da su svesni koliko je utakmica (protiv Slovenije) važna", naveo je Mijatović.

Fudbalska reprezentacija Srbije svoj naredni meč na Euru u Nemačkoj igra protiv Selekcije Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časa u Minhenu.

(Telegraf.rs)

Video: Rajković pričao pred Sloveniju: Pomenuo "penal" nad Mitrovićem, utakmicu, ali i Tadića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palilulac

    19. jun 2024 | 14:06

    Piksi je sem rezultatom uvek zadovoljan. A onda se zdrav čovek pita a za koji moj se igra fudbal ako ne zbog rezultata? Bio je dobar fudbaler, ali ceo Niš zna da je natprosečno glup, a sada je otišao i korak dalje.

  • Neso

    19. jun 2024 | 13:32

    Tadic je vec duze vreme nas najbolji igrac a poznato je kako vecina trenera prolazi kada tera inat i gradi autoritet nad najboljim igracima.

  • нибрС

    19. jun 2024 | 21:36

    Наравно, зато је Спајића прогласио за лидера...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA