Vreme čitanja: oko 1 min.

UEFA izdala važno saopštenje za navijače koji idu na meč Srbija - Slovenija: Ovo treba da znate pred utakmicu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako je nekog zanimalo...

  • 1
Srbija - Engleska, EURO 2024 Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije je iza sebe ostavila meč prvog kola na Evropskom prvenstvu protiv Engleske gde su poraženi sa 1:0, te već gledaju ka novom protiv Slovenije, koji je na programu od 15 časova u četvrtak, 20. juna.

Pred ovaj meč se oglasila i UEFA, koja je izdala saopštenje za navijače koji planiraju da idu na ovu utakmicu, koja se igra na Alijanc Areni u Minhenu.

Saopštenje UEFA prenosimo u celosti.

- Ključne poruke pred ovu utakmicu su sledeće. Uhvatite "šatl" autbous na dan utakmice do stadiona, a onda nazad do centra grada.  Najbrži način da stignete do stadiona iz "Fan zone" jeste upravo "šatl"  autobus. Besplatni "šatl" autobusi počinju sa radom od 11:30, polazeći iz Bloka 19 u Olimpijaparku Krenite ka stadionu što je ranije moguće i uživajte u atmosferi pre utakmice na Alijanc areni u Minhenu.

- Nakon utakmice, "šatl" autobusi vas čekaju na južnom kraju Esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice "Scheidplatz U-Bahn", koja je povezana sa glavnom železničkom stanicom u Minhenu preko U-Bahn linije U2, ili nazad do "šatl" autobuske stanice u Olimpijskom parku.

- Nemojte voziti do stadiona ako niste unapred registrovali parking. Svi bez registracije će biti vraćeni. Imajte na umu da će saobraćaj biti gust i da će putovanje trajati duže nego što se očekuje. Registrujte se unapred (otvoreno do jednog dana pre utakmice). Parking će se otvoriti ČETIRI sata pre početka utakmice. Nemojte voziti do stadiona ranije.

- Preferira se plaćanje karticama. Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Alijanc areni prihvata gotovinu. Ponesite debitne, kreditne kartice ili beskontaktne uređaje i izbegnite redove.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: U meč sa Slovenijom ulazimo sa imperativom pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA